Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

Sierluiken die er niet ouderwets uitzien? Ze bestaan!

13 november 2018 | De zware, houten klapluiken die bij de typisch Vlaamse fermettestijl horen, zijn niet meer van deze tijd. Gelukkig maar, want we hoeven je vast niet te vertellen hoeveel onderhoud zulke luiken nodig hadden. En toch zijn sierluiken weer helemaal terug! Omdat sierluiken van Deceuninck gemaakt zijn van PVC in plaats van hout, zijn ze duurzaam, onderhoudsvriendelijk én zien ze er allesbehalve ouderwets uit. Bovendien helpen ze je zelfs energie besparen. Ontdek snel meer.

Lees het volledig artikel

Rolluiken bedienen: maak het je makkelijk!

20 maart 2018 | Rolluiken verhogen je levenskwaliteit op verschillende manieren. Maar wat als ook de manier waaróp je de rolluiken bedient je leven makkelijker maakt? Bij Deceuninck heb je de keuze uit verschillende systemen, van lint- tot motorbediening. Welke optie past het best bij jou?

Lees het volledig artikel

Luiken: erg fraai bij een rustieke woning

9 februari 2018 | Hou je van landelijk wonen? Dan zijn luiken aan je woning ongetwijfeld iets voor jou. Ze bieden een echte meerwaarde en zorgen voor een authentieke touch. Bij Deceuninck kun je terecht voor sierluiken in pvc in tal van vormen, kleuren en afwerkingen. Hun verfijnde design sluit naadloos aan bij elke rustieke woning.

Lees het volledig artikel

De montage van je rolluiken: helemaal geen heksentoer

2 februari 2018 | Rolluiken zorgen voor meer privacy en meer veiligheid en zijn dan ook een grote troef voor je woning. Kies je voor elektrische rolluiken in pvc dan geniet je van een absoluut comfort. Over de montage hoef je je helemaal geen zorgen te maken: een vakman klaart die klus in een wip.

Lees het volledig artikel

Rolluiken voor je ramen: een must in de winter én de zomer

18 januari 2018 | Rolluiken bieden meer voordelen dan je zou verwachten – en niet alleen in de zomer. Zo zijn ze energiebesparend, maken ze je woning veiliger en waarborgen ze je privacy. Je hebt dus het hele jaar door plezier van je rolluiken. Toch maar eens overwegen om er te installeren?

Lees het volledig artikel

Elektrische rolluiken zorgen voor extra comfort in huis

8 december 2017 | Heel wat mensen die hun ramen laten vervangen, kiezen ervoor om meteen ook elektrische rolluiken in pvc installeren. Logisch, want zulke rolluiken bieden heel wat extra comfort. Ontdek de voordelen.

Lees het volledig artikel