Over Deceuninck

Bouwen aan een duurzaam (t)huis

een aanbod van geïntegreerde oplossingen

Deceuninck draagt bij tot een duurzame woning

De oplossingen van Deceuninck vormen het perfecte antwoord op de behoeften en verwachtingen in de huidige markt en worden gekenmerkt door een stijlvol en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

Ramen en deuren

Wat onze kunststof en aluminium ramen en deuren definieert: superieure thermische en akoestische prestaties in combinatie met het laagst mogelijke materiaalverbruik. Energie-efficiënt en met een stijlvol ontwerp vormen ze de perfecte ‘finishing touch’ voor elke gevel. Na het doorstaan van strenge tests, bereikten we topprestaties op vlak van veiligheid. Daarnaast zorgen onze innovatieve pultrusietechnologieën Thermofibra voor extra prestaties aangaande stabiliteit, kracht en isolatie.

Bescherming aan uw huis

Wij zorgen voor een comfortabele, nette en gezonde leefomgeving dankzij onze speciale oplossingen voor zonwering, luiken en ventilatie. Groeiend aan populariteit, bieden we vaste of mobiele en ook horizontale of verticale zonweringtoepassingen om oververhitting tegen te gaan. Een gecontroleerde luchtstroom is verzekerd dankzij onze opbouw-raamventilatie, roosters bovenop het glas en bovenop het raamkader: een garantie op constante frisse en gekoelde lucht. Volledige bescherming kan met het nieuwe rolluikplatform of het bestaande sierluiksysteem.

Dakafwerking en bekleding

Esthetische elegantie en duurzaamheid zijn de twee belangrijkste vereisten waaraan de dakafwerkingen en bekledingsoplossingen van Deceuninck ook volledig voldoen. Onze bekledingen zijn verkrijgbaar in zowel Twinson houtcomposiet als kunststof voor de hoogste duurzaamheid. De lijst met voordelen is eindeloos: onze gevelbekledingsoplossingen bieden uitstekende weerbestendigheid, zijn lichtgewicht en makkelijk te installeren. Bovendien zijn ze bestand tegen rot en volledig recycleerbaar.

Outdoor living

We blijven investeren in hoogwaardige samengestelde houtcomposiet materialen en technologieën. Het resultaat: de natuurlijke uitstraling van hout en het makkelijke onderhoud van kunststof. Het Twinson-assortiment biedt zowel holle als massieve terrasplanken, in verschillende kleuren en texturen. Onze terrasoplossingen uit houtcomposiet zijn antislip en bestendig tegen barsten. Alle materialen zijn volledig recycleerbaar en passen door de natuurlijke look perfect in de omringende groene omgeving.

Innovation

Wij zijn er om materialen op basis van kunststof en houtcomposiet te ontwerpen; gebruikmakend van onze wetenschap en onze decennialange knowhow. Met deze materialen creëren we innovatieve oplossingen voor ramen & deuren, tuintoepassingen, dak & gevel en binnentoepassingen. Onze oplossingen zijn gemakkelijk te produceren, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Ecology

Wij zijn er om u te helpen een (t)huis te bouwen dat energiezuiniger is om in te wonen. We creëren bouwproducten met een lange levensduur, met weinig onderhoud en die top isolerend zijn. Onze producten worden geproduceerd met de kleinste ecologische voetafdruk en kunnen aan het einde van hun levensduur volledig worden gerecycled.

Design

Wij helpen u uw persoonlijke stijl te vinden qua architectuur en qua esthetiek van uw (t)huis. Wij geven uw (t)huis en uw gezin bescherming tegen externe elementen. We bieden u een uniek gamma kleuren en oppervlaktestructuren. Naast de duurzame producteigenschappen, hebben onze producten een tijdloos design en een levensduur van meer dan 50 jaar.

Icon request quotation

Vraag een gratis prijsofferte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis prijsofferte aan

Deceuninck Benelux

Kwaliteit, persoonlijke service & technische ondersteuning

Op dezelfde locatie van de hoofdzetel bevindt zich ook één van de belangrijkste filialen, de Divisie Benelux. Dit filiaal, met een gemotiveerd team van zo’n 25 mensen, staat in voor de commercialisatie van de kunststof raam- en deursystemen en bouwprofielen in België, Luxemburg en Nederland.
Bij de Divisie Benelux staan permanente kwaliteit en persoonlijke service voorop. Als Belgisch marktleider én op-en-top Belgisch bedrijf kan Deceuninck daarenboven beter dan wie ook inspelen op de specifieke marktbehoeften van het land. Van de technici tot en met de verkopers is iedereen doordrongen van het motto “Total Quality Control”.

Deceuninck biedt eveneens technische ondersteuning aan architecten, raamfabrikanten en klanten uit de wereld van de bouwprofielen en dit met de allernieuwste informatica-technologieën. Hun minutieuze calculaties en toepassingsrichtlijnen garanderen een optimale voorbereiding van de uit te voeren werken. De voortdurende uitwisseling van informatie tussen de klanten en de afdeling productontwikkeling laat toe optimaal in te spelen op de steeds wijzigende marktbehoeften.

Deceuninck NV-divisie Benelux is een sterk klantgerichte organisatie met voor elke regio in het land een vertegenwoordiger en een promotor. Daarnaast beschikt Deceuninck NV-divisie Benelux over een uitgebreide binnendienst. Op die manier kunnen wij naar de markt toe een uitzonderlijk hoge graad van service verlenen.

Icon energy calculator

Hoeveel bespaart u met nieuwe pvc ramen?

Energiecalculator