Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Landelijk wonen met romantische ramen … uit pvc!

clock min. reading time

Ben je het romantische type? Dan hou je ongetwijfeld van een landelijke stijl van wonen. Weinig stijlen zijn zo tijdloos en stralen zoveel charme uit. Natuurlijk wil je dan ook bijpassende ramen. En die hoeven niet per se van hout te zijn; ook met pvc kun je het juiste effect bereiken.

Landelijke ramen in pvc

Uiteraard is pvc een hedendaags materiaal. Je associeert het misschien met moderne stijlen, maar deze kunststof kan evengoed gebruikt worden om een klassieke of landelijke woning tot in de puntjes af te werken. De vormgeving van de ramen speelt daarbij een belangrijke rol.
Met onze lijn Autentica stellen we je een ruim assortiment landelijke ramen in pvc voor. Je hebt de keuze uit vier verschillende stijlen die je woning elk een andere landelijke look geven:

Bekijk het design van deze ramen. Had je gedacht dat dit mogelijk was in pvc? De ramen uit de Autentica-lijn combineren het esthetische aspect van hout met de vele praktische voordelen van pvc.

Harmonieuze kleurenleer

Behalve het design, is ook de kleur van je ramen belangrijk voor de juiste landelijke look. Ramen in pvc zijn beschikbaar in talloze kleuren. Wil je die typische romantische sfeer, ga dan voor een van deze opties:

  • geen wit, maar gebroken wit of crème
  • klassevol grijs
  • houtfolie

In principe zijn allerlei kleuren mogelijk, zolang ze maar bij het geheel passen. Laat je daarvoor goed adviseren. Benieuwd welke kleuren passen bij een landelijke woning? Je kan het ontdekken met onze ramen & deuren configurator tool Winspirator. Je kan jouw favoriete woonstijl selecteren en de ramen en deuren van je dromen configureren in kunststof of aluminium! Alle info kan je ook meteen naar onze partners doorsturen.

Laat je inspireren met onze ramen & deuren configurator

 

Landelijk wonen van a tot z

Voor de uitstraling van een landelijke woning is de keuze van de juiste ramen erg belangrijk, maar er spelen natuurlijk nog andere elementen mee.
Dit zijn heuse aanraders:

  • authentieke materialen, zoals gevelstenen, dakpannen, rieten dak …
  • ramen in kruisvorm, verzonken ramen …
  • een oprit in natuursteen, kasseien, kiezels …
  • een bijpassend tuinontwerp: ga je voor een klassieke Franse tuin of een romantische Engelse tuin?

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?