Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Waarom kiezen voor pvc-rolluiken?

clock min. reading time

Pvc is al jaren een populaire grondstof voor ramen en deuren. Ook de pvc-rolluiken van Deceuninck combineren veelzijdigheid met gebruiksgemak en een hoge isolatiewaarde. Meer weten over de voordelen? Lees dan zeker verder!

Sluitende isolatie dankzij rolluiken in pvc

Een rolluik installeer je in de eerste plaats om ongewenste invloeden buiten te houden. Met pvc-ramen en -deuren haal je de ideale producten in huis voor thermische en akoestische isolatie. Pvc-rolluiken voldoen aan dezelfde standaard en hebben een bijkomend voordeel: in de zomer hou je letterlijk je hoofd en je woning koel. De hitte wordt netjes afgeschermd door de witte Zendow#neo Protex rolluiken.

Eenvoud in het onderhoud

Pvc heeft een streepje voor op aluminium en hout: je hoeft er amper naar om te kijken. Het materiaal wordt niet snel vuil en als je het wilt poetsen, dan volstaan een zachte spons, wat water en eventueel een mild reinigingsmiddel. Gedaan met schrobben en schuren! Af en toe je rolluiken afspoelen volstaat om ze er als nieuw te laten uitzien.

Pvc-rolluiken: de perfecte match met je ramen

Niets zo lelijk als een rolluik dat alle aandacht opeist. Daar heb je met de pvc-rolluiken van Deceuninck geen last van: de witte lamellen hebben een strak en neutraal design. Kies voor de onderlat in dezelfde kleur als je ramen. Een gesloten rolluik weerkaatst doeltreffend al het zonlicht; een open rolluik toont alleen de uniform gekleurde onderlat.

Snelle plaatsing

Niet alleen uitzicht en gebruiksgemak zijn belangrijke criteria om voor pvc-rolluiken te kiezen; ook het prijskaartje overtuigt je snel. Voeg je een rolluik toe aan bestaande pvc-ramen, dan volstaat meestal één werfbezoek. Dat bespaart je tijd en geld!

Bediening in een handomdraai

Wat heb je aan een rolluik als het moeilijk opent of sluit? De pvc-rolluiken van Deceuninck open je moeiteloos dankzij de lint- ketting- of motorbediening. Of wat dacht je van bediening op afstand? Je verdeler geeft je daarover graag meer info.

Vind een verdeler