Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Het verbazende gemak van pvc-rolluiken

clock min. reading time

In een woning zijn veiligheid en privacy een absolute must. Rolluiken kunnen daar een belangrijke bijdrage toe leveren. Kies je voor rolluiken in pvc, dan kies je bovendien voor gebruiks-, plaatsings- én onderhoudsgemak. Een woordje uitleg …

Pvc-rolluiken voor een groot wooncomfort

Met neergelaten rolluiken voel je je ’s avonds en ’s nachts extra veilig en geborgen in je huis. Maar er is meer: in de zomer zorgen rolluiken voor een verfrissende koelte en in de winter helpen ze de warmte binnen te houden. Zo bespaar je natuurlijk op je energiefactuur, wat mooi meegenomen is.
Ook van straatlawaai heb je geen last als je kiest voor pvc-rolluiken. Op die manier vermijd je heel wat stress tijdens een diner of een rustig avondje tv-kijken. Je merkt het: rolluiken horen gewoonweg bij een comfortabel leven.

Handige bediening

Voor je rolluiken heb je de keuze tussen lint- of motorbediening. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan elektrische bediening. Logisch, want dan wordt ook domotica mogelijk. Je rolluiken vanop afstand bedienen of een tijdsklok instellen, het kan!

Een makkelijke plaatsing

De rolluiken van Deceuninck zijn erg makkelijk te plaatsen. De kast bestaat namelijk uit één stuk en kan dan ook in één keer geïnstalleerd worden.
De rolluiken van Deceuninck passen zowel op ramen in pvc, aluminium als hout. Uiteraard raden wij aan om ze te combineren met pvc-ramen, want die bieden de meeste voordelen. Bestel je de rolluiken samen met de ramen, dan kunnen die al voorgemonteerd worden, wat tijdens de plaatsing een veel tijd bespaart.

Pvc: het ideale materiaal voor rolluiken

Of het nu regent, hagelt of sneeuwt: voor pvc-rolluiken vormt dit geen enkel probleem. Pvc is namelijk bestand tegen álle weersomstandigheden. De Zendow#neo Protex-rolluiken vergen nauwelijks onderhoud en behouden jarenlang hun kleur. Hoe dat komt, vraag je je af? Doordat onze innoverende kleurlakken het zonlicht reflecteren, in plaats van het te absorberen.
Geïnteresseerd in onze rolluiken in pvc? Vraag dan gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers.

Zie jij het verschil tussen pvc en aluminium ramen?