Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Rolluiken in pvc: dit zijn de voordelen

clock min. reading time

Rolluiken staan doorgaans niet bepaald hoog op het prioriteitenlijstje van bouwers en verbouwers. Logisch, want ramen en deuren zijn nét iets belangrijker voor wooncomfort en energiebesparing. Toch bieden rolluiken in pvc heel wat voordelen en vormen ze de perfecte aanvulling voor pvc-ramen en -deuren. Meer weten? Lees verder en ontdek hoe pvc-rolluiken ook voor jouw woning het verschil kunnen maken.

Niet alleen verduisterend

Rolluiken installeer je in de eerste plaats om de ramen te verduisteren. Dat bevordert het gevoel van privacy (geen pottenkijkers) en het werkt ook inbraakwerend: een onbeschermd raam is makkelijker te forceren dan een raam met rolluiken ervoor. Daarnaast zijn er nog andere redenen waarom mensen rolluiken plaatsen:

  • Ze vormen een esthetisch geheel met ramen en deuren.
  • Je kunt ze makkelijk bedienen en zo de lichtinval in huis nauwkeurig bepalen.
  • Ze zijn warmte-isolerend en dus energiebesparend.
  • Ze zijn geluidswerend – handig wanneer je bijvoorbeeld aan een drukke rijweg woont.

Waarom pvc-rolluiken van Deceuninck?

Als je belang hecht aan het eerste argument in de opsomming hierboven – het esthetische aspect – raden we je aan om te kiezen voor rolluiken in pvc. Die zijn compatibel met pvc-ramen en -deuren uit hetzelfde gamma. Dat betekent dat je ze kunt bestellen in dezelfde stijl en kleur, zodat je ze perfect met elkaar kunt combineren. Het resultaat: rolluiken die de uitstraling van je woning naar een hoger niveau tillen!

Rolluiken in pvc

De Zendow#neo Protex-rolluiken van Deceuninck zijn bovendien makkelijk te plaatsen, omdat ze uit een stuk bestaan en aanpasbaar zijn aan alle types ramen.
Interesse? Vraag een prijsofferte aan voor pvc-rolluiken of ga langs bij een van onze verdelers!