Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Kies voor extra comfort met PVC-rolluiken!

clock min. reading time

In een aangename en comfortabele woning is aan alles gedacht: thermische en akoestische isolatie, inbraakveiligheid, stijl en design, … Onder meer de ramen en deuren hebben een bepalende invloed op het totaalplaatje, maar het gaat verder dan dat. Ook luiken of rolluiken hebben een grote toegevoegde waarde. Ontdek hier alvast de voordelen van PVC-rolluiken!

PVC-rolluiken: een uitstekende isolator

Wie zijn PVC-ramen combineert met PVC-rolluiken, kiest voor het beste van twee werelden. In de winter ben je nog meer beschermd tegen regen, wind en kou, terwijl je in de zomer de hitte buitenhoudt. Ons pvc rolluik fungeert als extra isolerende deken. Daardoor daalt je energiefactuur én filter je alle geluidshinder. Dat is pas rustig wonen!

Hogere veiligheid én privacy

PVC-Rolluiken verbeteren niet alleen de isolatie van je woning, ze houden ook inbrekers en pottenkijkers buiten. Door rolluiken te sluiten, wordt je woning een stuk inbraakveiliger en heb je meer privacy. Wil je meteen ook insecten en ongedierte buitenhouden? Dan kan bij Protex PVC-rolluiken op aanvraag een vliegengaas geïntegreerd worden.

PVC rolluiken: gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden

Net als de andere producten van Deceuninck, is ook het rolluik in pvc makkelijk te installeren: de kast vormt één geheel en kan tijdens één werfbezoek worden geplaatst. De luiken zijn vaak al in het atelier voorgemonteerd op de ramen, wat een grote tijdwinst betekent. Eenmaal geïnstalleerd, vragen ze weinig onderhoud. Huishoudelijke reinigingsproducten zonder schuurmiddel volstaan. En ook aan het gebruiksgemak is gedacht. Bij PVC-rolluiken heb je de keuze uit lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken), bediening op afstand, …

Tijdloos design

Of je nu een rustieke of design woning hebt, je vindt gegarandeerd een rolluik dat bij de stijl van je huis past. Zendow#neo Protex PVC-rolluiken zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. De rolluikkast die in de muur is ingepleisterd, wordt volledig aan het oog onttrokken, waardoor het design van je woning niets aan elegantie hoeft in te boeten.

Vind een verdeler