Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Waarom pvc-rolluiken een meerwaarde zijn voor je woning

clock min. reading time

Als je voor pvc-ramen en -deuren gekozen hebt, ligt het voor de hand om ook rolluiken in datzelfde, veelzijdige materiaal uit te kiezen. De perfecte aanvulling, toch? Absoluut! Maar waarin zit hem precies de meerwaarde van pvc-rolluiken?

Eén woning, één stijl

Een woning hoort een mooi geheel te zijn en één welgekozen stijl te ademen. Modern, klassiek, cottage, pastorie, … Voor elke woningstijl bestaan de juiste raamprofielen én bijpassende rolluiken. De Zendow#neo Protex rolluiken van Deceuninck zijn namelijk compatibel met alle andere producten uit ons gamma. Zo hoef je alvast geen stijlconcessies te doen en kun je op je beide oren slapen: met de look van de buitengevel van jouw woning zit het alvast goed, als je voor ramen en rolluiken in dezelfde stijl kiest.

Discretie troef met pvc-rolluiken

Onze noorderburen vinden gordijnen en rolluiken vaak overbodig. Je kunt er zó naar binnen kijken in menig privéwoning. Wij Belgen zijn iets meer op onze privacy gesteld. Rolluiken zijn voor de meesten van ons een must. Ze houden ongewenste blikken buiten en verduisteren de kamer wanneer dat nodig is. Want vergeet niet dat rolluiken ook een isolerende functie hebben: in de zomer houden ze de warmte buiten, in de winter de koude.

Snel geplaatst

De rolluiken van Deceuninck zijn makkelijk te plaatsen: meestal kan de klus zelfs afgerond worden tijdens één werfbezoek, omdat de luiken in het atelier al voorgemonteerd worden en de monteurs zich tijdens de klus dus kunnen concentreren op de plaatsing zelf.

Pvc-rolluiken bedienen zoals je zelf wenst

Elektrische rolluiken kun je vanop afstand bedienen. Jij kiest welk soort bediening voor jou het handigst werkt. Vraag raad aan onze specialisten!