Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Rolluiken kopen: de mogelijkheden en voordelen op een rijtje

clock min. reading time

Of het nu zomer is of winter, op bepaalde dagen hou je de typisch Belgische weerschommelingen liever buitenshuis. Verschillende elementen spelen daarbij een rol, denk maar aan daksisolatie en isolerende ramen en deuren. Maar wie het maximum uit zijn wooncomfort wil halen, gaat nog een stapje verder.

Geef daglicht geen kans

Door rolluiken te installeren, hou je niet alleen de meest barre temperaturen buiten, je zet ook het daglicht buitenspel. Ideaal voor wie wel eens met slaapproblemen te kampen heeft. Wist je trouwens dat er heel wat innovatieve rolluiken verkrijgbaar zijn? Een overzicht.

Pvc-rolluiken: een uitstekende isolator

Heb je je woning al voorzien van pvc-ramen en -deuren? Dan ben je prima op weg om een op-en-top comfortabele winter tegemoet te gaan. Maar alles kan beter natuurlijk. Kies je ook nog eens voor pvc-rolluiken, dan kan je helemaal op beide oren slapen. Hun grote troef? Ze fungeren als extra isolerende deken. Daardoor daalt je energiefactuur en filter je alle geluidshinder. Dat is pas comfortabel én betaalbaar wonen!

Meer veiligheid, meer privacy

Wie pvc-rolluiken koopt, doet dat vaak in de eerste plaats om ongewenst licht tegen te houden. Ook thermische en akoestische voordelen zijn een vaak terugkerend argument. Maar wat dikwijls over het hoofd gezien wordt, is dat rolluiken ook inbrekers en pottenkijkers buitenhouden. Door pvc-rolluiken te installeren, wordt je woning een stuk inbraakveiliger.

Zendow#neo Protex rolluiken

De Zendow#neo Protex rolluiken van Deceuninck vormen de ideale aanvulling op Zendow#neo ramen en deuren en bieden een uitstekend alternatief voor luiken. Deze voorzetluiken passen op alle mogelijke ramen (al dan niet met vliegenramen). Net als alle andere producten van Deceuninck, is ook het Zendow#neo Protex rolluik makkelijk te plaatsen: de kast bestaat uit één stuk en kan tijdens één werfbezoek worden geïnstalleerd. Eenmaal geïnstalleerd, vragen deze rolluiken weinig onderhoud en kunt u er jarenlang van genieten.

De bediening die u wenst

Zie je er tegenop om elke ochtend de rolluiken handmatig omhoog te halen? Geen nood: met Zendow#neo Protex rolluiken kies je de bediening die je wenst: lint-, ketting-, kruk- of motorbediening (voor elektrische luiken), bediening op afstand … alles is mogelijk!

Interesse? Vraag een prijsofferte aan voor pvc-rolluiken of ga langs bij een van onze verdelers!