Ook tijdens deze uitzonderlijke periode staan onze partners tot uw dienst. Zij blijven uw offerteaanvragen verwerken en geven u graag de nodige informatie over uw (ver)bouwproject.

Twinson Terras

Veilig buiten: bescherm je huisdier met een stevige tuinafsluiting

Hier een kuiltje graven, daar aan een bloemetje ruiken – stond dat er gisteren ook al? – onderweg naar de volgende bloem nog snel een vlinder (proberen te) vangen … Voor huisdieren valt er in de tuin altijd wel wat te beleven. Wil je je huisdier veilig buiten laten spelen zonder continu een oogje in het zeil te moeten houden? Dan is een stevige tuinafsluiting cruciaal. Wat je je daar precies bij moet voorstellen? Je leest het hier!

Hagen alleen zijn geen optie

Als een hond of kat vastbesloten is om de straat of de tuin van de buren te verkennen, houdt zelfs een volledig dichtgegroeide haag hen niet tegen. Daarom zijn hagen op zich geen optie als je op zoek bent naar een tuinafsluiting die je dier altijd veilig bij jou in de buurt houdt. Heb je toch je zinnen gezet op de sfeervolle uitstraling van groene hagen rondom je tuin? Installeer dan eerst solide tuinschermen en plant je haag er vervolgens voor.

Een onderhoudsvrije tuinafsluiting met stijl

Weet je nu al dat een haag onderhouden niets voor jou is, maar lijkt een koel ogende tuinafsluiting uit metaal of PVC je nogal sneu? Houten tuinschermen zijn geen optie, wegens allesbehalve onderhoudsvrij. Gelukkig heeft Deceuninck de ideale oplossing in huis: Twinson-tuinschermen. Die combineren de rustieke look van hout met de voordelen van PVC.

Ontdek ook onze tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin

Maak kennis met houtcomposiet

Een Twinson-tuinafsluiting is gemaakt uit houtcomposiet; een innovatief materiaal dat er net zo warm en authentiek uitziet als hout, maar geen onderhoud nodig heeft. Het materiaal behoudt altijd zijn kleur – Twinson-planken zijn verkrijgbaar in twee natuurtinten – en kan onmogelijk rotten. Ook leuk om te weten is dat tuinschermen van Twinson een duurzame keuze zijn. Houtcomposiet is niet alleen honderd procent recycleerbaar, maar ook PEFC-gecertificeerd.