Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Twinson terras : onmisbaar in een duurzame tuin

clock min. reading time

De hedendaagse tuin is niet alleen rustgevend en comfortabel, maar ook duurzaam. Dat laatste uit zich in de keuze van beplanting, het onderhoud en uiteraard de materiaalkeuze. Want in een eigentijdse tuin zijn is een duurzaam terras een must. Maar wat houdt dat dan concreet in? We zetten de opties even op een rijtje.

Twinson: duurzaamheid als handelsmerk

Of je nu een nieuw terras wil installeren, met Twinson houtcomposiet kies je sowieso voor de meest duurzame buitenoplossing. Dit materiaal  combineert de voordelen van hout & pvc in één uniek nieuw materiaal. Het ziet er even authentiek en natuurlijk uit als hout maar is veel beter bestand tegen de vaak barre weersomstandigheden. En er zijn nóg duurzame voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk: schilderen of beitsen is niet nodig. Vlekken verwijder je eenvoudig met een hogedrukreiniger.
  • Splijt-, splinter- en rotvrij.
  • Bestand tegen insecten.
  • Slipvast, ook als het nat is.
  • 100% recycleerbaar en PEFC-gecertificeerd.

Configureer je terras met de terrascalculator

Twinson terras: kies de afwerking die bij je past

Een duurzame tuin rijmt allang niet meer op een saaie tuin. Zo heb je voor je terras keuze uit acht natuurtinten en zijn de planken verkrijgbaar in twee breedtes: 140 of 210 mm. Bovendien zijn ze omkeerbaar: je kunt dus zelf bepalen welke zijde je zichtbaar laat. Tot slot is er de keuze qua dessin: fijne structuur, grove groef, of bij de brede planken zelfs een volledig vlak dessin. Op die manier kan iedereen een terras samenstellen dat 100% matcht met de typische look-and-feel van zijn woning.

Blazen onze Twinson terrasplanken je meteen omver? Ga langs bij een van onze verdelers!

Vind een verdeler