Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Vlekken op je terras? Zo maak je er komaf mee!

clock min. reading time

Het zonnetje dat schijnt, de cocktails die klaar staan en de geur van vers barbecuevlees die over het terras hangt. Heerlijk toch, zo een dagje vakantie bij je thuis? Het terras vormt vandaag het verlengde van je interieur, en zeker tijdens de zomer geniet je er van het buitenleven. Voor je het weet wordt de pret echter bedorven door de vlekken die die cocktails en barbecuevlees maken! Wie graag geniet van lange zomeravonden op zijn of haar terras krijgt er gegarandeerd mee te maken. Gelukkig krijg je ze over het algemeen snel weer weg.

Deceuninck Twinson: bijzonder duurzaam

Heb je reeds een duurzaam Twinson terras van Deceuninck? Dan is een vlek op je terras wel het laatste wat je wil. Onze terrassen zijn bijzonder duurzaam en dankzij de unieke combinatie van PVC en hout gaan ze jarenlang mee zonder al te veel onderhoudswerken. Gelukkig zijn de meeste vlekken eenvoudig te verwijderen. In de meeste gevallen zal wat water, een mild reinigingsmiddel en een spons volstaan. Pak de vlek wel zo snel mogelijk aan, zodat ze niet in je terras kan dringen.

Krijg je de vlek toch niet meteen verwijderd? Dan wijzen we je graag door naar onze vlekkenwijzer, die je voor elk soort vlek gedetailleerde reinigingsinstructies geeft.

Configureer je terras met de terrascalculator

Ontdek de Twinson terrassen van Deceuninck

Heb je nog geen terras? Dan wordt het dringend tijd om Twinson te ontdekken! Het verwijderen van vlekken wordt op deze terrassen niet alleen kinderspel, ze bieden ook tal van andere voordelen: ze zijn onderhoudsarm, gemakkelijk te installeren en bijzonder slipvast. Dat komt omdat Twinson de perfecte combinatie is van hout en PVC. Het is gemaakt van een materiaal dat de warme, natuurlijke uitstraling van hout feilloos combineert met het gebruiksgemak en de duurzaamheid van PVC. Je krijgt dus werkelijk het beste van beiden! Wil je meer weten over Deceuninck Twinson? Ga langs bij een verdeler in je buurt.