Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Wat Twinson houtcomposiet terrasplanken zo bijzonder maakt

clock min. reading time

De zomer is op komst, en dat biedt heel wat mooie vooruitzichten. Alleen al de gedachte aan de lange zomerdagen bezorgt je een instant geluksgevoel. Wil je alles uit het mooie weer halen? Dan kies je het best voor een Twinson houtcomposiet terras. Dat straalt niet alleen klasse uit maar is ook duurzaam én gemakkelijk te onderhouden. Dankzij houtcomposiet terrasplanken hoef jij maar één iets te doen: genieten!

Prachtig én duurzaam

De Deceuninck terrassen zijn gemaakt van het innovatieve materiaal Twinson, dat de voordelen van hout & PVC combineert. De voordelen van die combinatie zijn navenant. Houtcomposiet terrasplanken hebben zowel het warme en authentieke uitzicht van hout als het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van PVC. Waarom kiezen als je het beste van twee werelden kan combineren?

Houtcomposiet terrasplanken zorgen voor een maximaal gebruikscomfort

Laten we even ingaan op de duurzaamheid, gebruiks- en onderhoudsvriendelijkheid van Twinson houtcomposiet terrasplanken. Volgende kenmerken zullen je ongetwijfeld als muziek in de oren klinken:

  • Splijt- en splintervrij.
  • Waterbestendig.
  • Bestand tegen insecten.
  • Slipresistent, zelfs als het regent.
  • Eenvoudig te reinigen: lees er alles over in onze onderhoudsgids.

Voor elk wat wils

Net zoals iedereen graag een gepersonaliseerd interieur heeft, houden we ook van een gepersonaliseerd terras. Twinson houtcomposiet terrasplanken bestaan daarom in acht kleuren. Zo ben je er zeker van dat ze perfect passen bij de architecturale en natuurlijke omgeving. Qua kleur heb je de keuze uit riverstone grijs, abrikoosbruin, leigrijs, hazelnootbruin, schorsbruin, walnootbeige, turfbruin en zoethoutzwart. Stuk voor stuk prachtige kleuren die je terras naar een nog hoger niveau tillen.

Bij de omkeerbare terrasplank heb je door de symmetrische samenstelling van de plank de keuze uit twee esthetische afwerkingen: een fijne structuur van groeven aan de ene zijdeof een grof geribbeld uiterlijk aan de andere zijde.

Configureer je terras met de terrascalculator

Houtcomposiet terrasplanken: respect voor het milieu

Dankzij het revolutionaire Twinson materiaal zijn je terrasplanken niet alleen duurzaam, maar ook ecologisch verantwoord. Houtcomposiet terrasplanken zijn 100% recycleerbaar en kunnen een PEFC-certificering (hout van duurzame herkomst) voorleggen. Daarmee zijn ze een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Helemaal overtuigd van de voordelen die Twinson houtcomposiet terrasplanken in petto hebben? Meer informatie nodig? Vind een verdeler in je buurt.