Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

De vier onmisbare kenmerken van een comfortabel en modern terras

clock min. reading time

De zomer komt eraan, en dat betekent genieten: zon in het gezicht, wind door de haren en een fris drankje binnen handbereik. Er is maar één voorwaarde: een eigentijds terras. Wanneer je over een modern terras beschikt, zal je snel merken dat het een verlengde is van je interieur en je toelaat om van het buitenleven te genieten zonder aan comfort in te boeten. Maar hoe herken je een modern terras? Hier alvast vier onmisbare kenmerken!

1. Duurzaamheid eerst!

Een modern terras staat in de eerste plaats voor duurzaamheid. Want wie investeert, wil natuurlijk ook dat zijn investering rendeert. Met terrasplanken die na vijf jaar versleten zijn, nemen we geen genoegen meer. Een eigentijds terras gaat járen mee en heeft ook na langdurig gebruik nog altijd een klassevolle uitstraling.De toenemende vraag naar duurzaamheid verklaart meteen de steile opmars van onze Twinson houtcomposiet terrassen. Die combineren de voordelen van hout én PVC. Dat laatste bestanddeel maakt onze terrassen waterbestendig, robuust, splinter- en rotvrij.

2. Modern terras: respect voor het milieu

Eigentijds wonen is nauw verweven met ecologie. Stilaan dringt bij iedereen het besef door dat natuurlijke grondstoffen niet onuitputtelijk zijn. Wil je een modern terras dat de natuur respecteert? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres. Onze Twinson terrassen zijn 100% re­cycleerbaar en voorzien van een PEFC-certifiëring.

3. De Twinson terrasplanken zijn zeer gemakkelijk te installeren

Wie een modern terras koopt, rekent uiteraard op een snelle installatie. Met Twinson-terrasplanken zit je op dat vlak helemaal safe. Dankzij het unieke gepatenteerde clip-systeem was de plaatsing van je terras nog nooit zo gemakkelijk. De bevestiging gebeurt bovendien volledig verdoken, wat het sobere uiterlijk van het volledige terras vanzelfsprekend ten goede komt. Ook voor de randen zijn de nodige afwerkingsprofielen voorzien, zodat alles tot in de puntjes kan worden afgewerkt.

Ontdek Twinson Click

4. Onderhoudsvriendelijkheid troef

Twinson is onderhoudsvriendelijk, maar dit betekent niet onderhoudsvrij. Met een minimale inspanning heb je jarenlang plezier van een prachtig terras. De terrasplanken worden op regelmatige basis gereinigd met water en een niet-schurend reinigingsmiddel. Om groenvorming te verwijderen en te voorkomen, kan een bleekwateroplossing (maximum 10%) gebruikt worden. Als je meer wil weten over het onderhoud van Twinson terrassen, raadpleeg je het best onze onderhoudsgids.

Onder de indruk van onze Twinson terrasoplossingen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Configureer je terras met de terrascalculator