Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Extra lang genieten van de zomer met een terras zonder zorgen

clock min. reading time

De zomer komt eraan, dit betekent de ideale periode om te genieten van een verfrissende cocktail en een heerlijke barbecue. De ideale plek om te genieten is dus je terras! Is je terras al summerproof? Tijd om nu in actie te schieten!

Kies voor Twinson: Houtlook met de voordelen van PVC

Ben je op zoek naar een terras die onderhoudsvriendelijk en duurzaam is met een natuurlijke look & feel? Dan zijn de massieve terrasplanken uit Twinson de ideale keuze. Twinson wordt gemaakt uit hout en pvc en is 100 procent recycleerbaar. Het combineert de warme, natuurlijke look van hout met het onderhoudsvriendelijke, duurzame karakter van pvc. Een Twinson terras is het ideale alternatief voor bankirai.

Slipvast & splintervrij terrassen

Onze Twinson terrasplanken bieden heel wat extra voordelen en zijn haast niet van echt hout te onderscheiden. Zo zorgen onze terrassen dat je geen last kan hebben van vervelende splinters en zijn onze massieve planken slipvast. Zelfs bij onweer! Zo kan je ieder moment blootvoets genieten en kunnen je kinderen zorgeloos spelen.

Weinig onderhoud & eenvoudig te reinigen

Onze massieve terrasplanken Majestic Massive Pro & Character Massive zijn uiterst weer- en vuilbestendig. Dankzij onze Twinson technologie beschik je over minder onderhoud, met meer plezier. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt met de hogedrukreiniger en af en toe een veegbeurt volstaan bij deze onderhoudsvriendelijke terrasplanken. Minder onderhoud, zorgt voor meer plezier tijdens de zomerdagen! Ontdek onze onderhoudstips hier.

Milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout

Tropisch hardhout wordt gekapt in bedreigde regenwouden, terwijl Twinson wordt gemaakt op basis van PEFC-hout. Dat is gegarandeerd milieuvriendelijk. Daarnaast behaalde Twinson ook het PEFC-certificaat. PEFC is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer en erop toekijkt dat er niet meer bomen gerooid worden dan aangeplant.

Configureer je terras met de terrascalculator

Character Massive of Majestic Massive Pro? Een plank voor ieder terras

Waarom kiezen voor Majestic Massive Pro?

De Majestic Massive Pro is een robuuste massieve plank uit Twinson, omhuld met een pvc-mantel. Hierdoor is de plank krasbestendig en extreem bestand tegen vlekken. Extra troef: elke plank is omkeerbaar, waardoor je kan kiezen uit twee verschillende structuren. Aan de ene kant heb je een oppervlak met authentieke houtnerven, aan de andere kant de look van fijn gegroefd hout. De Deceuninck Majestic Massive Pro is verkrijgbaar in vier kleuren en behoudt dankzij de pvc-mantel haar natuurlijke kleur: steengrijs, klei, iriserende eik en asgrijze eik. De eikkleuren hebben een vlamstructuur waardoor iedere plank uniek is.

Of toch maar kiezen voor Character Massive?

De Character Massive is een massieve terrasplank uit Twinson met een dubbelzijdig design: aan de ene kant is de plank fijn gegroefd, aan de andere kant vlak geborsteld. Aan jou de keuze. Bovendien kan je kiezen uit zes verschillende natuurkleuren, van zoethoutzwart tot walnootbeige. De Character Massive terrasplanken ondergaan een natuurlijk verkleuringsproces: door blootstelling aan zon en regen krijgen ze na verloop van tijd hun natuurlijke kleur. Dankzij een uniek clipsysteem plaats je jouw nieuwe terras makkelijk en snel.

Vind een verdeler