Ook tijdens deze uitzonderlijke periode staan onze partners tot uw dienst. Zij blijven uw offerteaanvragen verwerken en geven u graag de nodige informatie over uw (ver)bouwproject.

Twinson Terras

Geniet van privacy in je tuin dankzij de juiste schutting

Een eigen tuin is zálig … tenminste als je er effectief in alle rust kunt ontspannen. Enige privacy is dan ook een must. Wil je nieuwsgierige blikken van buren of voorbijgangers vermijden, dan biedt een schutting uitkomst. Maar welk materiaal kies je voor zo’n schutting? Onze tip: Twinson combineert het beste van hout en kunststof. Ontdek er alles over in dit artikel.

Een schutting in Twinson-houtcomposiet

Wie kiest voor een schutting rond zijn tuin, is op zoek naar discretie, maar ook naar stevigheid, elegantie en comfort. Twinson-houtcomposiet voldoet aan alle criteria.
Dit materiaal brengt namelijk de beste kenmerken van hout en kunststof samen. Enerzijds heb je de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout, anderzijds zijn er de vele voordelen van kunststof.
Om maar enkele troeven van Twinson te noemen:

  • splijt-, splinter- en rotvrij
  • waterbestendig
  • uv-stabiel
  • makkelijk te reinigen
  • vergt weinig onderhoud
  • volledig recycleerbaar

Ook qua stevigheid hoef je je geen zorgen te maken: een schutting in Twinson-houtcomposiet trotseert moeiteloos stormen tot 10 beaufort.

Zelf je schutting installeren

De schuttingen van Deceuninck installeer je makkelijk zelf. Zelfs als je geen ervaren klusser bent, is de montage zo gepiept. De handleiding die bij de installatiekit zit, legt je haarfijn uit hoe je te werk gaat.
Het maakt ook niet uit welke vorm je tuin heeft: het systeem biedt tal van ontwerpmogelijkheden, zodat je echt alle kanten uitkunt. Dankzij de verschillende planken deel je je tuin helemaal volgens jouw wensen in.
Wat de kleur betreft, heb je de keuze uit hazelnootbruin, riverstone-grijs of zoethoutzwart. Het frame uit aluminium is verkrijgbaar in de varianten zwart geanodiseerd en zilver geanodiseerd.
Geïnteresseerd in een schutting in Twinson? Vraag gerust een gratis offerte. Meer informatie nodig? Download de brochure of ga eens langs bij een van onze verdelers voor meer informatie.

Vind een verdeler in uw buurt