Vraag een gratis offerte

Changer à la page français

Deceuninck maakt kunststof en aluminium schrijnwerk naadloos combineerbaar

Kunststof en aluminium profielen hebben beiden veel te bieden, maar elk materiaal kent ook zijn grenzen. Door ze te combineren, kan je die grenzen verleggen. Bij de ontwikkeling van de nieuwste profielreeksen werden de sterktes van het ene materiaal benut om het andere naar een hoger niveau te tillen. Elegant en Decalu werden perfect op elkaar afgestemd zodat kunststof en aluminium schrijnwerk voortaan binnen eenzelfde bouwproject gecombineerd kan worden. Zo kan je optimaliseren op vlak van performanties, budget en design.

Ontdek alles over de perfecte afstemming van Elegant en Decalu in onderstaande video.

Meer weten? Contacteer ons!

(optioneel)

 

Deceuninck, uw partner voor realisaties in kunststof en aluminium.

 

 

Ontdek ons volledige gamma

ELEGANT BRENGT DE ESTHETIEK VAN KUNSTSTOF NAAR EEN NIEUW NIVEAU

Met Elegant toont Deceuninck aan dat kunststof profielen perfect kunnen passen bij hedendaagse architectuur. De profielen zijn elegant en strak. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook vanbinnen met rechthoekige glaslatten. De naar voor gebrachte glaslijn zorgt eveneens voor een moderner en minimalistisch design. De inspanningen werden intussen bekroond: het Abstract design met vlakliggende kader en vleugel kreeg een German Design Award, een Red Dot Award en een Designregio Kortrijk Award.

DECALU - ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN MET UITSTEKENDE ISOLATIEWAARDE

Het unieke Decalu concept bestaat uit slechts 3 componenten zonder centrale middendichting. Zo wordt de productietijd per raam met 50% gereduceerd. Bovendien werkt Deceuninck niet met verschillende Uf-waarden. We kozen voor een minimale Uf-waarde voor de hele reeks, vanaf 0.96 W/m²K. Een andere vernieuwende ingreep is het vooraf inrollen van de dichtingen in de vleugel, het kader en de glaslat. Dit levert niet alleen een significante tijdswinst op tijdens het beglazen, het garandeert ook een betere lucht- en waterdichtheid.