Vraag een gratis offerte

Tricks & Tips

Hoe kies je de beste plaatser voor je nieuwe ramen en deuren?

clock min. reading time

Net de bestelbon voor je nieuwe pvc-ramen getekend? Goede keuze! Maar dan wacht weer een belangrijke beslissing: wie gaat je nieuwe ramen plaatsen? Je mag dan wel een handige harry zijn op het vlak van bouwen en verbouwen, laat het toch maar aan een erkende plaatser over!

Correcte plaatsing: cruciaal voor optimale isolatie

Je woning comfortabel en energiezuinig maken? Veel bouwers en verbouwers denken dat werken met kwaliteitsvolle materialen voldoende is. Toch zijn er valkuilen genoeg:

  • Een eerste stap is het juist opmeten van de ramen, want je kom bij de levering liever niet voor verrassingen te staan. Laat daarom de opmetingen over aan een vakman.
  • Voor een maximale thermische en akoestische isolatie is ook een correcte plaatsing van de ramen vereist. En net zo belangrijk is luchtdichtheid. Wil je een 100% luchtdichte plaatsing? Ga in zee met ervaren ramenplaatsers: die hebben de nodige professionele kennis en expertise.
  • Koudebruggen … Vermijd dat de isolatie van je ramen niet efficiënt gebeurt. Je zit namelijk sneller met een warmtelek dan je in de gaten hebt.

Doe een beroep op een expert in nieuwe ramen plaatsen

Pvc-ramen helpen je om minder energiekosten te betalen. Of toch bij een juiste plaatsing. Het betere kluswerk is vaak niet goed genoeg voor een efficiënte en maximale isolatie en een optimale thermische performantie. Voor sterk vakwerk vertrouw je het best op een vakspecialist. Een foutloze plaatsing garandeert je een hogere energie-efficiëntie en een lagere energiefactuur.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

Een erkende plaatser verdient zichzelf terug

Pvc-ramen correct plaatsen, daar is de nodige technische kennis en ervaring voor nodig. Een erkende plaatser heeft die. Daarom dat Deceuninck uitsluitend met partners en verdelers samenwerkt. Zij beschikken over dezelfde kwaliteitsvereisten die we aan onze ramen stellen. Ze installeren je pvc-ramen dan ook snel, efficiënt, binnen de overeengekomen termijn en tegen een correcte prijs. Hoezo vakmanschap is duur?

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

De garanties van een erkende plaatser

De partners van Deceuninck zijn goed opgeleid en bezitten alle nodige kwaliteitscertificaten. Toch problemen achteraf? Zij laten je niet in de kou staan en komen het oplossen. Kies voor je ramen en deuren een Deceuninck Partner, dan ben je gerust.

Vind een verdeler