Vraag een gratis offerte

Ramen

Ramen in PVC bieden niets dan voordelen! Ontdek ze allemaal

clock min. reading time

Ramen die voldoen aan alle praktische eisen én bijzonder stijlvol zijn? Ze bestaan! PVC-ramen bieden je het hoogste comfort. Om je helemaal over de streep te trekken, geven we je graag een overzicht van hun grootste troeven.

Thuis ben je veilig!

Als er één plek is waar je je honderd procent veilig moet voelen, is het wel in je eigen woning. Stevige ramen en deuren kiezen is daarom het minste wat je kunt doen. Ramen in PVC zijn bijzonder stevig en dus inbraakwerend.

Een aangenaam binnenklimaat dankzij ramen in PVC

Terwijl je in de winter elk streepje warmte wil opvangen, kan het in de zomer niet koel genoeg zijn in huis. De buitentemperatuur heb je misschien niet in de hand, maar je kunt wel enkele maatregelen nemen om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Ramen in PVC zijn een goede eerste stap: ze bieden een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Die eigenschap hebben ze te danken aan de thermische onderbreking en de slimme isolatiestrip in de raamprofielen.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

Onderhoudsvrij = zorgenvrij

Geen zin om elk seizoen je ramen opnieuw te behandelen of ze elke week schoon te maken? Je hebt geluk: PVC-ramen vergen zo goed als geen onderhoud. Af en toe een vluchtige poetsbeurt volstaat. De ramen zijn bovendien weerbestendig en kleurvast. Niets om je zorgen over te maken dus!

Retro, landelijk of toch maar ultramodern?

Al die praktische voordelen klinken dan wel mooi in de oren, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Op dit vlak blijven PVC-ramen evengoed verrassen. Je hebt bij Deceuninck namelijk de keuze uit talloze schakeringen en verschillende modellen. Ontdek onze verschillende modellen hier.
Zijn PVC-ramen de perfecte aanvulling op je woning? Vraag gerust een gratis prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator