Interieurtoepassingen

Pvc-tegels met natuursteenlook voor wand én vloer? Het kan!

Ben je dolverliefd op de uitstraling van natuursteentegels, maar minder enthousiast over het onderhoud dat ze nodig hebben? Deceuninck maakt komaf met je dilemma! Deceuninck Decoramic Premium is een gloednieuwe collectie wand- en vloertegels die de look van natuursteen combineren met het onderhoudsgemak van pvc. Jawel, je leest het goed: de Decoramic Premium-tegels zijn gemaakt van pvc, versterkt met titanium. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee.

Pvc-tegels met de stijlvolle look van natuursteen

Deceuninck Decoramic Premium-tegels geven je wanden en vloeren een stijlvolle natuursteenlook met koele tinten als travertin-wit, betongrijs, jura-antraciet en jura-crème, of warmere tinten als zandsteen en koper. In tegenstelling tot tegels van natuursteen zijn pvc-tegels bijzonder makkelijk te reinigen. Met een scheutje reinigingsmiddel op waterbasis en een zachte spons krijg je ze in een mum van tijd brandschoon, zonder ze te beschadigen.

Hoge kwaliteit voor een laag prijskaartje

Omdat Deceuninck Decoramic Premium-tegels honderd procent waterbestendig zijn, kun je ze met een gerust hart aanleggen in je keuken of badkamer en zelfs rond je zwembad. Dankzij de unieke mix van rigide pvc en titanium zijn ze ook bijzonder slijtvast, uv-bestendig en volledig recycleerbaar. Dat maakt Deceuninck Decoramic Premium-tegels niet alleen bijzonder geschikt voor particuliere woningen, maar ook voor winkelruimtes en kantoren.

Wand of vloer? Pvc-tegels zijn makkelijk te plaatsen

Deceuninck ontwierp zijn Decoramic Premium-tegels speciaal met de doe-het-zelver in gedachten. Het unieke Uniclic®-systeem op de lange zijde en het push-down-kliksysteem op de korte garandeert een makkelijke plaatsing, waarbij je de tegels simpelweg tegen de wand of op de vloer kleeft. Als je de pvc-tegels als vloertegels plaatst, is een Aqua Silent-ondervloer aangeraden voor akoestische isolatie en om oneffenheden in de vloer weg te werken.

Tips

  • Decoramic Premium-tegels zijn combineerbaar met vloerverwarming.
  • De plinten van Deceuninck garanderen perfect afgewerkte wanden en vloeren.

Gratis staal en offerte

Wil je deze pvc-tegels graag eens bij je thuis bewonderen voor je een definitieve beslissing maakt? Vraag snel je gratis staal aan! En het prijskaartje van al dat moois? Ook dat is een troef van de Decoramic Premium-tegelcollectie.

Vind een verdeler in uw buurt