Vraag een gratis offerte

Deuren

De voordeur: het visitekaartje van je woning

clock min. reading time

Een woning telt heel wat binnen- en buitendeuren, en die verdienen uiteraard allemaal je aandacht. Toch is er één deur die toch een stuk meer in de kijker staat dan de andere. We hebben het uiteraard over de voordeur. Die is niet alleen bepalend voor de look van je gevel, ze is ook het eerste wat je bezoekers te zien krijgen. Kies de voordeur van jouw woning dus met grote zorg.

Dé blikvanger van je gevel

Een voordeur kun je moeilijk een detail noemen. Het is een belangrijk visueel element dat in sterke mate de identiteit van je woning bepaalt. Door de keuze van je voordeur kun je een echt statement maken: de stijl, kleur en afwerking zeggen heel wat over de bewoners achter de deur.
Maar het uitzicht is niet het enige criterium bij de keuze van een nieuwe voordeur. Ook de thermische en akoestische isolatie zijn cruciaal, net als de inbraakbestendigheid en het onderhoudsgemak. En uiteraard wil je graag een duurzame deur met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

De voordelen van een voordeur in pvc

Met een pvc-voordeur uit het gamma van Deceuninck zit je op elk gebied goed. Onze deuren zijn versterkt met gegalvaniseerd staal wat ze extra inbraakveilig maakt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een schier oneindige waaier aan mogelijke kleuren en afwerkingen. Tweekleurig gecoat? Een hout- of metaallook? Het kan allemaal!

Of heb je liever aluminium?

Uiteraard kun je evengoed kiezen voor een voordeur in aluminium. Met freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen kun je die helemaal volgens jouw smaak vormgeven. Een voordeur in aluminium straalt tijdloze klasse uit en biedt veiligheid en comfort. Het overwegen waard!

Een nieuwe voordeur

Ben je toe aan een nieuwe voordeur? Vraag gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers voor meer informatie.