Vraag een gratis offerte

Deuren

Nieuwe voordeur kopen: waarop moet je letten?

clock min. reading time

Wat springt het meest in het oog als je naar de gevel van een woning kijkt? Juist: de voordeur. Een voordeur is zo bepalend voor de look van je huis, dat je ze maar beter met veel zorg kiest. Maar niet alleen het uitzicht is belangrijk. Ga je een nieuwe voordeur kopen, dan zijn er nog meer criteria waar je de nodige aandacht aan moet besteden.

Je voordeur, je visitekaartje

Een voordeur is het eerste wat je ziet als je bij iemand op bezoek gaat. Het design en de kleur vertellen dan ook heel wat over de bewoners achter die deur. Logisch dus dat je absolute topkwaliteit wilt: je voordeur moet er onberispelijk uitzien en helemaal passen bij de stijl van je woning.

Belangrijke criteria voor een nieuwe voordeur

Het esthetische aspect is één deel van het verhaal, maar als je een nieuwe voordeur gaat kopen heb je uiteraard nog andere kwaliteitseisen.

  • Je wilt je veilig voelen. Je voordeur moet dus inbraakbestendig zijn.
  • Een optimale thermische én akoestische isolatie is een must.
  • Je nieuwe voordeur moet onderhoudsvriendelijk zijn.
  • Je wil een duurzame deur, die bovendien honderd procent recycleerbaar is.
  • Je verwacht een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

Een Elegant-voordeur kopen

De Deceuninck-voordeuren uit Elegant voldoen aan al die criteria. Onze voordeuren zijn vervaardigd uit pvc en zijn versterkt met gegalvaniseerd staal. Dat maakt ze duurzaam, milieuvriendelijk, onderhoudsarm en extra inbraakveilig. Bovendien passen onze pvc voordeuren zowel bij moderne als bij landelijke woningen.
Welke stijl je woning ook heeft, je vindt in ons gamma zeker een kleur die er perfect bij past. Wil je een houtlook? Geen probleem, we hebben ook pvc voordeuren met houtreliëf. Zo geniet je van de warme uitstraling van hout én van alle andere voordelen van pvc.
Overtuigd en van plan om een nieuwe voordeur te kopen? Vraag dan snel een gratis prijsofferte aan, raadpleeg onze brochure of neem contact op met een van onze verdelers in jouw buurt.

Ontdek Elegant