Vraag een gratis offerte

Design & trends

Een tijdloos design voor je woning? Kies de juiste ramen en deuren!

clock min. reading time

Trends komen en gaan. Voor de keuze van een hemd is dat niet zo erg – volgend jaar kun je een nieuw kopen – maar bij een woning ligt dat anders. Als je een huis bouwt of renoveert, wil je natuurlijk niet dat dit er binnen de kortste keren gedateerd zal uitzien. Kiezen voor een tijdloos design is dan ook een slimme zet. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je in elk geval goed.

Een stijl kiezen voor je woning

Het is een vraag die iedereen die bouwt of renoveert bezighoudt: welke stijl vind ik het meest geschikt voor mijn woning? Je kunt een statement maken en kiezen voor in het oog springende vormen en kleuren, maar het risico bestaat dat je je dit snel zult beklagen. Wat vandaag nog bijzonder nieuwerwets lijkt, kan morgen al hopeloos verouderd zijn. Kies je te nadrukkelijk voor een retrostijl, dan bestaat de kans dat je woning vandaag al archaïsch overkomt.

Tijdloos design: vormen en kleuren voor nu én later

Uiteraard wil je een woning die eigentijds oogt, maar dat betekent niet dat je blindelings elke nieuwe modegril moet najagen. Kiezen voor een tijdloos design en kleuren is veruit het verstandigst. Dat betekent dat je voor een stijl gaat die past bij de huidige tijdsgeest, maar die ook over tien of twintig jaar nog fris zal ogen.
Maar waar zit hem het geheim van een stijl die ‘futureproof’ is? Tijdloos design kenmerkt zich door fraaie vormen en kleuren, zonder al te veel spielerei. Daarnaast is ook de kwaliteit van de materialen cruciaal. Zo wil je bijvoorbeeld zeker zijn dat de kleuren van je ramen en deuren er even goed blijven uitzien als vandaag.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Pvc-ramen en deuren die klaar zijn voor de toekomst

Bij Deceuninck zijn we ons heel erg bewust van het belang van tijdloos design. Onze ramen en deuren zijn dan ook zo ontworpen dat ze de tand des tijds moeiteloos zullen weerstaan. Welk type uit ons assortiment je ook kiest, je kunt ervan op aan dat je goed zit voor járen.
Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met een van onze verdelers of vraag een gratis offerte aan.