Ramen

Kleuren PVC-ramen: wat zijn de opties?

PVC-ramen hebben verschillende troeven. Ze zorgen niet alleen voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie maar zijn ook veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. En er is meer: Aangezien de stijl van je woning net zo belangrijk is als de energie-efficiëntie, heb je voor de kleuren van je PVC-ramen keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod. Want het oog wil ook wat!

Kleuren PVC-ramen: van buitenzijde tot binnenlijst!

De tijd dat PVC-ramen een kunstmatige uitstraling hadden, ligt al lang achter ons. Dankzij continue vernieuwing en innovatie vind je vandaag gekleurde PVC-ramen die perfect aansluiten bij je persoonlijke smaak. Of je voorkeur nu uitgaat naar rustieke of hypermoderne design woningen.

Hou je niet van de wit blinkende look van PVC? Geen probleem: met het 360°-aanbod van Deceuninck kan je voortaan ook kiezen voor integraal, rondom rond gekleurde ramen. Een PVC-raam dat aan de vier zijden gecoat is, tot de binnenlijst toe, straalt degelijkheid en klasse uit. Op die manier zijn de kleuren van PVC-ramen geen kopzorg meer maar een troef!

Unieke oppervlaktetechniek

Om de kleuren van je PVC-ramen volledig tot hun recht te laten komen, zijn de Zendow en Zendow#neo 360°-ramen voorzien van een coating met harde polyamidekorrels. Dat geeft een satijnachtige,matte look. De korrelige structuur voelt aangenaam aan en heeft een warme uitstraling. Als kers op de kaart zijn 360°-ramen ook nog eens kleur- en krasvast en (dankzij het gebruik van watergedragen verf) milieuvriendelijk.

De kleurensimulator helpt je kiezen

Bij het kiezen van de kleuren voor je PVC-ramen ga je het best niet over één nacht ijs. De kleur van je raamprofielen heeft immers een groot effect op de look-and-feel van je woning. Gelukkig is er de online kleurensimulator om je een handje te helpen. Laad een foto van je huis op, selecteer een van de onderhoudsvriendelijke en duurzame kleuren uit het Deceuninck-aanbod en bewonder meteen het resultaat!

Helemaal overtuigd van de voordelen? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Vind een verdeler in uw buurt