Vraag een gratis offerte

Deuren

Hoe herken je PVC ramen en deuren van hoge kwaliteit?

clock min. reading time

Als je beslist om je oude ramen en deuren te vervangen door PVC ramen en deuren, wil je natuurlijk topkwaliteit. Niet alle PVC ramen en deuren beantwoorden immers aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen op het vlak van isolatie, duurzaamheid en design. Maar hoe herken je een kwalitatief pvc raam? Met deze handige checklist kom je alvast een heel eind verder!

PVC ramen en deuren: kwaliteit herken je aan de kleuren

Moderne en hoogwaardige PVC ramen en deuren zijn vandaag in niets meer te vergelijken met de PVC ramen en deuren van tien jaar geleden. Een kwalitatief PVC-raam ziet er allesbehalve kunstmatig uit en heeft alles in huis om je interieur een stijlvolle touch te bezorgen. Een rijk kleurenpalet en een innovatiefkleurprocédé maken het verschil. Onze interieurspecialisten zijn zich hier terdege van bewust. Ze hebben een brede waaier aan kleuren samengesteld die niet alleen prachtig ogen maar ook amper onderhoud vergen.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Kwalitatieve PVC ramen en deuren: fijn en elegant

PVC ramen en deuren van topkwaliteit zien altijd strak en stijlvol uit. Je kunt ze qua uitzicht amper onderscheiden van houten ramen en deuren. Bovendien zijn de profielen verrassend fijn en stralen ze pure elegantie uit. Benieuwd hoe zo’n state-of-the-art PVC-raam eruitziet? Vraag bij je lokale verdeler dan zeker naar onze gloednieuwe Elegant reeks.

Ontdek Elegant

 

 

Esthetiek gekoppeld aan topprestaties

Kwalitatieve PVC-ramen en deuren stralen subtiliteit en klasse uit zonder daarom aan thermische performantie in te boeten. Bij ons gaan stijl en isolatie immers hand in hand. Alle Elegant ramen kunnen uitstekende isolatieprestaties voorleggen, met in het bijzondere onze Elegant ThermoFibra Infinity ramen. Dat is te danken aan de innoverende ThermoFibra-technologie, die nieuwe en traditionele technologieën laat samenvloeien in de zoektocht naar meer doeltreffendheid zonder de esthetiek onderuit te halen. Door onder meer gebruik te maken van continue glasvezels en thermische versterkingen van staalkabels in PVC hardschuim wordt er geïsoleerd binnen het systeem zelf.

Zijn onze kwalitatieve PVC ramen en deuren iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Vind een verdeler