Deuren

Hoe herken je PVC ramen en deuren van hoge kwaliteit?

Als je beslist om je oude ramen en deuren te vervangen door PVC ramen en deuren, wil je natuurlijk topkwaliteit. Niet alle PVC ramen en deuren beantwoorden immers aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen op het vlak van isolatie, duurzaamheid en design. Maar hoe herken je een kwalitatief pvc raam? Met deze handige checklist kom je alvast een heel eind verder!

PVC ramen en deuren: kwaliteit herken je aan de kleuren

Moderne en hoogwaardige PVC ramen en deuren zijn vandaag in niets meer te vergelijken met de PVC ramen en deuren van tien jaar geleden. Een kwalitatief PVC-raam ziet er allesbehalve kunstmatig uit en heeft alles in huis om je interieur een stijlvolle touch te bezorgen. Een rijk kleurenpalet en een innovatiefkleurprocédé maken het verschil. Onze interieurspecialisten zijn zich hier terdege van bewust. Ze hebben een brede waaier aan kleuren samengesteld die niet alleen prachtig ogen maar ook amper onderhoud vergen.

Nog een bewijs van Belgische topkwaliteit zijn PVC-profielen die rondom rond, aan de vier zijden gekleurd zijn. Deze integrale kleuring is hét handelsmerk van onze 360°-ramen en -deuren. Ze vormen een meerwaarde in elk interieur.

Kwalitatieve PVC ramen en deuren: fijn en elegant

PVC ramen en deuren van topkwaliteit zien altijd strak en stijlvol uit. Je kunt ze qua uitzicht amper onderscheiden van houten ramen en deuren. Bovendien zijn de profielen verrassend fijn en stralen ze pure elegantie uit. Benieuwd hoe zo’n state-of-the-art PVC-raam eruitziet? Vraag bij je lokale verdeler dan zeker naar de Zendow#neo Premium PVC-ramen.

Esthetiek gekoppeld aan topprestaties

Kwalitatieve PVC-ramen en deuren stralen subtiliteit en klasse uit zonder daarom aan thermische performantie in te boeten. Bij ons gaan stijl en isolatie immers hand in hand. Alle Zendow#neo ramenkunnen uitstekende isolatieprestaties voorleggen. Dat is te danken aan de innoverende Linktrusion-technologie, die nieuwe en traditionele technologieën laat samenvloeien in de zoektocht naar meer doeltreffendheid zonder de esthetiek onderuit te halen. Door onder meer gebruik te maken van continue glasvezels en thermische versterkingen van staalkabels in PVC hardschuim wordt er geïsoleerd binnen het systeem zelf.

Zijn onze kwalitatieve PVC ramen en deuren iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?