Design & trends

Inspiratie voor je interieur: verfijning tot in de details

Ben jij ook zo’n interieurpurist die niet rust tot werkelijk álles klopt, tot in de kleinste details? Dan heb je vast al nagedacht over de meest praktische plinten. En misschien zelfs over elegante plafondpanelen? Want dat zijn precies de elementen die de meeste mensen over het hoofd zien bij de inrichting van hun interieur. Nochtans vormen deze ogenschijnlijk verwaarloosbare details echt wel een toegevoegde waarde – zeker als je kiest voor duurzaam en veelzijdig materiaal zoals pvc. Inspiratie nodig? Die vind je hier!

Interieurinspiratie voor elke kamer

Elke ruimte in huis vraagt om een andere inrichting, met andere accenten. In de slaapkamer kies je voor rustgevende kleuren, terwijl de keuken om frisse tinten vraagt en je werkkamer vooral baat heeft bij een lichte achtergrond. Interieurinrichting gaat trouwens veel verder dan kleurkeuze. Hoe pak je de plafondbekleding aan? Ga je voor panelen met een zachte tint of moet je bekleding vochtbestendig zijn (bijvoorbeeld in de badkamer)? Geen nood, voor elk interieurtype vind je de juiste bekleding:

  • De Primavera pvc bekleding is strak, elegant en minimalistisch. Deze bekleding komt mooi tot haar recht in moderne interieurs en is verkrijgbaar in geribde, geruite of vierkante uitvoering.
  • In een werkruimte heb je licht nodig. Kies dus voor een kunststof plafondafwerking in zachte pastel- of crèmetinten.

Vensterbanken: strak of klassiek?

Ze maken deel uit van je interieur, of je het nu wilt of niet. Want helaas zijn vensterbanken niet altijd de meest modieuze interieurelementen en zien we ze veeleer als een noodzakelijke metgezel voor de raamkozijnen. Toch kun je ook met je vensterbanken voldoende variëren om ze naadloos te doen aansluiten bij de rest van je interieur. Zeker met pvc-venstertabletten zit je goed, want pvc is een uitermate veelzijdig materiaal: het is duurzaam, stevig en dankzij de uitgebreide kleurcombinaties passen pvc-vensterbanken in elk interieur, van modern en strak tot tijdloos klassiek.

Informatie of advies nodig over de mogelijke toepassingen van pvc in jouw interieur? Onze adviseurs staan je graag te woord!