Vraag een gratis offerte

Ambassadeurs

Maas-Jacobs en Deceuninck: trouwe partners in innovatie

clock min. reading time

Maas-Jacobs en Deceuninck: trouwe partners in innovatie

In het zuiden van de Nederlands provincie Noord-Brabant weet men al jarenlang waarheen voor een betrouwbare bouwpartner: het familiebedrijf Maas-Jacobs uit Zundert, opgericht door de vader en oom van huidig zaakvoerder Kris Maas.

Sinds die oprichting meer dan 45 jaar geleden groeide Maas-Jacobs uit tot een veelzijdig en succesvol bedrijf met meer dan 200 werknemers. Vandaag combineert het bouwactiviteiten, projectontwikkeling en vastgoedinvesteringen met de productie van PVC-raamprofielen.

“We hebben onze eigen productieafdeling waar we profielen, ramen en deuren maken voor zowel B2B- als B2C-klanten”, legt Kris uit. “Voor dit segment werken we al jaren samen met de Elegant- en Phoenix-profielen van Deceuninck. Dankzij de uitgebreide keuze in kleuren en structuren kunnen we onze klanten oplossingen bieden voor alle mogelijke architecturale stijlen. Onze groei hebben we in grote mate aan deze samenwerking te danken.”

“Maar het draait natuurlijk om veel meer dan alleen de looks”, vertelt Kris. “De profielen van Deceuninck zijn de absolute top als het gaat om duurzaamheid en innovatie. De integratie van volledige recycleerbare glasvezels is daar bijvoorbeeld een mooie illustratie van. Met Deceuninck hebben we een partner die nooit zal besparen op innovatieve oplossingen. Die aanpak komt perfect overeen met onze strategie en onze missie.”