Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Premium-gevelbekleding vlak in PVC kleuren


Niets is zo bepalend voor het uitzicht van je woning als je gevel. Dat uitzicht bepaalt ook voor een groot deel de waarde van je woning als je die later wil verkopen. Je kiest dan ook best voor een gevel die een visitekaartje vormt voor je persoonlijke smaak, en daarenboven in de toekomst tijdloos mooi zal blijven.
 
Met de nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck (P 2730) maak je alvast de juiste keuze. De planken zijn beschikbaar in 4 donkere tinten – alux db 703, alux antraciet, antracietgrijs en grijze eik –, waardoor je niet enkel perfect inspeelt op de huidige trend van donkere gevelkleuren. Je maakt ook een veilige keuze voor de toekomst, want ‘het nieuwe zwart’ zal altijd donker zijn.
 
Ook de vlakke vorm en het strakke lijnenspel dat je met de 20 cm hoge gevelplanken kan creëren, vallen in de smaak bij liefhebbers van tijdloze klasse, evenals de andere vernuftigheden die Deceuninck ontwikkelde om van zijn nieuwste gevelsysteem het meest esthetische ooit te maken. Dankzij het discrete koppelstuk dat Deceuninck voor de P2730 voorzag, is de voeg tussen de nieuwe vlakke premiumgevelplanken namelijk volkomen onzichtbaar. En voor een perfecte afwerking voorziet Deceuninck een ruim assortiment afwerkings- en ventilatieprofielen die beschikbaar zijn in exact dezelfde kleur en textuur als de gevelplanken zelf.

kleurencollectie-vlak-premium-gevelbekleding-pvc.png

Premium-gevelbekleding vlak in PVC kleuren