Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Waarom kiezen voor schuifdeuren op maat?

Terug naar overzicht

Verfrissende koelte in de zomer, knusse warmte in de winter, geef toe: daar wil iedereen voor tekenen. Als je die aangename temperaturen ook nog eens kunt koppelen aan een prachtig uitzicht op de tuin, zit je helemaal goed. Met schuifdeuren op maat wordt het in één klap allemaal mogelijk: het comfort, het uitzicht én het gebruiksgemak. Maar de ene schuifdeur is de andere niet. Wie helemaal safe wil zitten, kiest het best voor Deceuninck Monorail-schuifdeuren.

Ontdek hier de voordelen!

Schuifdeuren op maat = temperaturen op maat

Zijn aangename en constante temperaturen voor jou een prioriteit? Dan zorg je er maar beter voor dat je schuifdeuren afgestemd zijn op de isolatienoden van je woning. Wie beslist om een bestaande woning te renoveren en te isoleren, doet er bijvoorbeeld goed aan om meteen voor topisolatie te kiezen. Met PVC-schuifdeuren zit je op dat vlak 100% safe.

De Monorail schuifdeur kan met zijn warmtedoorgangscoëfficiënt of Uw tot 1,2W/m²K standaard al een bijzonder goede  thermische isolatiecoëfficiënt voorleggen en beglazing tot 42 mm dikte vormt geen enkel probleem. De voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen ervoor dat je geen weerstand ondervindt wanneer je met de deuren schuift. De aludorpel zorgt voor een moeiteloze overgang van huis naar tuin en omgekeerd.

Schuifdeuren op maat: kies de uitvoering die bij je interieur past

Niet elke type schuifdeur past bij elk interieur. Dat beseffen we bij Deceuninck maar al te goed. Bij PVC-schuifdeuren heb je de keuze uit twee-, drie- of vierdelige schuifdeuren, gewone schuifdeuren of een hefschuifdeur. Welke uitvoering je kiest, hangt af van je persoonlijke smaak en je interieur natuurlijk. De rode draad: optimale lichtinval. Onze Monorail schuifdeuren zijn tot 6 meter breed en 2,5 meter hoog!

Monorail: een ode aan het licht

Bij het design van de Deceuninck PVC-schuifdeuren staat licht centraal. De fijne en elegante Monorail-profielen werden zo ontworpen dat het zichtbare oppervlak tot het absolute minimum herleid is. Op die manier smelten onze schuifdeuren harmonieus samen met alle mogelijke architectuur- en inrichtingsstijlen. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot 4 vleugels (met of zonder horren) en in een ruime waaier aan ral-kleuren. Bovendien werd de UV-bestendigheid uitvoerig getest, zodat je jarenlang kunt genieten van de frisse kleuren.

Slaan de Monorail-schuifdeuren je met verstomming? Vraag dan een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochureaan!