Vraag een gratis offerte

Deuren

Alles wat je moet weten over hefschuifdeuren

clock min. reading time

Een luxe-gevoel in je woning creëren door de buitenwereld naar binnen te halen, en dat zonder de koude mee te nemen? Da’s perfect mogelijk met hefschuifdeuren! Maak kennis met Monorail LS, de performante hefschuifdeur die niet alleen luchtdicht is, maar ook een groots resultaat garandeert.

Waarom kiezen voor een hefschuifdeur?

Een schuifdeur of hefschuifdeur? Het verschil zet ‘m vooral in de grootte. De Monorail LS-hefschuifdeuren van Deceuninck kunnen tot maar liefst 6 meter breed en 2,6 meter hoog zijn. Zo creëer je een uitzicht als op een postkaartje en haal je meer natuurlijk licht naar binnen. Maar ook het sluitsysteem is anders dan dat van een gewone schuifdeur. De wielen worden in gesloten toestand namelijk niet belast. In combinatie met een vernuftig waterafvoersysteem, zijn hefschuifdeuren volledig wind- en waterdicht.

Hefschuifdeuren in alle kleuren

Comfort is veel, maar niet alles. Het oog wil ook wat. De monorail LS-hefschuifdeuren zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Zo vind je ongetwijfeld een kleur die bij de rest van je interieur past. De licht afgeronde hoeken en elegante profielen maken het geheel af.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Hefschuifdeuren voor superieure isolatie

Pvc heeft tal van voordelen, maar de isolatiewaarde ervan is het paradepaardje van Deceuninck. En ook de Monorail LS-hefschuifdeuren zijn gezegend met deze eigenschap. Het meerkamersysteem, de multifunctionele dichtingen en de mogelijkheid om te kiezen voor glas van maar liefst 52 mm dik, garanderen een uitstekende thermische én akoestische isolatie. Zowel in de winter als de zomer komt dit goed van pas!

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van PVC-hefschuifdeuren? Gelijk heb je! Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers. Meer informatie kun je ook altijd vinden in onze gratis brochure.