Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Ramen en deuren voor een herenhuis kiezen: enkele tips

Terug naar overzicht

Val je voor de charmes van een pastoriewoning? Of droom je van een herenhuis in de stad? Als liefhebber van een klassieke bouwstijl heb je natuurlijk het liefst ramen en deuren met diezelfde duurzame kenmerken en authentieke uitstraling. Bij Deceuninck vind je een gamma dat ideaal is voor herenhuizen en pastoriewoningen.
 

Ramen en deuren voor elke smaak

Ramen en deuren zijn vaak de meest opvallende elementen van een woning. Hoe je hun vormgeving, kleur en uitstraling perfect bij jouw smaak doet passen? De oplossing vind je bij Deceuninck. Maak snel kennis met onze Autentica-collectie, die behalve esthetisch ook superieur is op het vlak van thermische en akoestische isolatie. Bovendien is deze lijn erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam.  
 

Autentica-ramen en herenhuizen: gemaakt voor elkaar

Autentica-ramen zijn een toonbeeld van authentiek vakmanschap en perfect voor wie mooie én kwaliteitsvolle ramen met een klassevol karakter zoekt. Kenmerkend zijn de elegante sierlijsten en afrondingen die de profielen een warme, zachte uitstraling geven. Maak je keuze uit Baroc (verzonken ramen), Renaissance (ramen met vooruitspringende balken), Romantic (ramen met kruisvorm) of Arboré (ramen met een houtverbindingslook).
 

Design én duurzaamheid

Autentica-ramen hebben een authentieke look, maar zijn daarom niet gedateerd. Alle ramen van Deceuninck worden gefabriceerd met de nieuwste productietechnieken. Onze pvc-ramen voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten op het vlak van duurzaamheid en isolatiewaarde. Dat maakt dat ze zeer lang meegaan en ze je energiekosten aanzienlijk doen dalen.
 

Kleur bekennen

Naast de stijl van je ramen is de kleurkeuze net zo belangrijk. Ga je voor contrast of eerder voor harmonie? Geen paniek als je het nog niet zeker weet: vóór je definitieve keuze kan je een kleurensimulatie laten maken. Zo zie je direct welke tinten uit de waaier aan beschikbare kleuren optimaal samengaan met je de gevel van je herenhuis én je persoonlijke smaak.  
 
Inspiratie nodig voor je nieuwe ramen en deuren? Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of bezoek een van onze verdelers! Of blader snel door de gratis brochure
deuren, en, herenhuis, pastoriewoning, plaatsen, ramen