Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Een mooie lichtinval in je woning? Ga voor grote ramen!

Terug naar overzicht

In hedendaagse woningen speelt licht een belangrijke rol. Logisch, want het is bewezen dat zonlicht een positieve invloed heeft op het gemoed van mensen. Om zoveel mogelijk licht in je woning binnen te laten, zijn grote ramen essentieel. Je kunt schuiframen installeren, maar ook je gewone ramen kies je het best niet te klein.

Meer licht voor meer geluk

Een mooie lichtinval maakt echt het verschil in je woning. Als je bij het ontbijt al kunt genieten van enkele zonnestralen, kan je dag niet meer stuk. Licht zorgt via de huid voor de aanmaak van vitamine D, wat een positieve invloed heeft op je humeur. Kiezen voor grote ramen betekent dus niet alleen kiezen voor meer comfort, maar onrechtstreeks ook voor meer geluk.

Groot, groter, grootst ...

Zoek je grote ramen? Dan zit je goed bij Deceuninck. Bij ons kun je terecht voor pvc-ramen tot 2,5 meter breed en 1,15 meter hoog. Dat is stukken groter dan de meeste standaardramen op de markt.
Onze schuiframen zijn maximaal 6 meter breed en 2,5 meter hoog, ruim voldoende voor optimaal comfort en royaal invallend licht.
Kiezen voor pvc-ramen van Deceuninck is trouwens kiezen voor ramen van absolute topkwaliteit. Behalve van de fraaie look zul je genieten van de uitstekende thermische en akoestische isolatie, het onderhoudsgemak en tal van andere voordelen.

Uiterst fijne raamprofielen

Wil je het neusje van de zalm, kies dan voor onze superisolerende ramen Zendow#neo Premium. Die overtreffen niet alleen de strengste normen voor lage-energiewoningen, bovendien hebben ze bijzonder fijne raamprofielen. Zo geniet je mateloos van licht en zicht.
Geïnteresseerd in grote ramen en/of schuiframen van Deceuninck? Vraag snel een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers.