Vraag een gratis offerte

Ramen

De vele voordelen van pvc-ramen

clock min. reading time

Steeds meer mensen kiezen voor hun nieuwbouw of bij renovatiewerken voor pvc-ramen. En dat is niet toevallig. Ontdek in dit artikel waarom…

Pvc-ramen: superisolerend

Pvc-ramen hebben een hogere isolatiewaarde dan houten ramen. Hierdoor verbruik je minder warmte, wat een positief effect heeft op je energiefactuur en het milieu. Naast thermische isolatie is pvc uitermate geschikt voor geluidsisolatie. Zo heb je minder last van ongewenste geluiden, zoals het verkeer of de grasmaaier van je buurman.

Continue structurele glasvezels en de innovatieve ThermoFibra-technologie geven pvc-ramen extra isolatiekracht. De fijne profielen zijn bovendien sterk genoeg om driedubbel glas te dragen, wat het isolerend vermogen nog meer verhoogt.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

 

Een design op maat

De kleuren van je ramen bepalen voor een groot deel het uitzicht van je woning. Pvc is als materiaal beschikbaar in een grote variatie aan kleuren, waardoor het naadloos aansluit bij elke bouwstijl. Door pvc te gebruiken, bepaal je zelf de look van de buitenkant van je huis.

De unieke innoverende kleurmethode 360° geeft je raam aan alle kanten een kleurlaag. Zo verdwijnt wit pvc, ook aan de binnenkant van de ramen. Bepaalde kleurlakken reflecteren ook het zonlicht in plaats van het te absorberen.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

Pvc-ramen: heel onderhoudsvriendelijk

Pvc is bestand tegen alle weersomstandigheden. Die grote duurzaamheid maakt dat pvc-ramen heel weinig onderhoud nodig hebben. In tegenstelling tot houten ramen moet je niet meer regelmatig verven of oliën.

Een lage kostprijs

Ramen worden hoofdzakelijk gemaakt in hout, aluminium of pvc. Als je de kostprijs van de verschillende materialen met elkaar vergelijkt, zijn houten ramen ongeveer 25% duurder dan pvc. Bij aluminium gaat het om 15%. Pvc-ramen scoren dus heel goed op het vlak van prijs-kwaliteit.

Heb je interesse in ons assortiment pvc-ramen? Vraag dan zeker een gratis prijsofferte aan. Meer informatie vind je ook terug op onze website.

Ontdek Elegant