Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Dit zijn de perfecte ramen voor je klassieke woning

Terug naar overzicht

Het is een bekend probleem: je wil je oude woning renoveren zodat ze op-en-top energiezuinig en comfortabel is, maar vindt geen nieuwe ramen die aansluiten bij de stijl van je huis. Dan maar de oude ramen renoveren? Hoeft niet! Je kunt de isolatiewaarde van een klassieke woning veel voordeliger en efficiënter verhogen met nieuwe ramen uit de Autentica-reeks van Deceuninck.

Je klassieke woning renoveren en isoleren

Een degelijke isolatie en luchtdichting is in elke woning onmisbaar. Je oude appartement, rijhuis, herenhuis of boerderijtje maak je energiezuinig door de muren én het dak te isoleren, maar vergeet zeker ook de ramen niet. In oude huizen gaat namelijk veel warmte verloren door en langs de ramen.

Autentica

Speciaal voor eigenaars van klassieke woningen zoals een oud herenhuyis of een charmante cottage ontwikkelde Deceuninck Autentica: een reeks kunststof ramen met een exclusieve en stijlvolle sierlijst. Autentica biedt alle voordelen van Deceuninck-ramen:
  • duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • prima isolerend
  • geluidswerend
  • stijlvol
De Autentica-ramen zijn verkrijgbaar in vier stijlen die naadloos aansluiten op klassieke en landelijke bouwstijlen. De lichte afrondingen en sierlijsten creëren een gevoel van zachtheid, warmte en traditie, terwijl de PVC-raamlijsten in combinatie met hoogrendementsglas voor de perfecte isolatie zorgen. Zoek je nieuwe raamprofielen voor je oude boerderijtje, of wil je je herenhuis isoleren met klassiek ogende ramen? Maak je keuze uit de verzonken Baroc-ramen, de vooruitspringende Renaissance-ramen, de Romantic-kruisvorm of de Arboré-houtverbindingslook.

Keuzevrijheid

Behalve de vorm en de materiaalkeuze is ook de kleur van je buitenschrijnwerk bepalend voor het uitzicht van je woning of handelspand. Kies daarom een kleur die niet alleen langs buiten, maar ook aan de binnenkant perfect past bij het gebouw. Met Autentica beschik je over een brede waaier aan kleuren, gaande van wit- en grijstinten over rijkelijke houtdessins en warme kleuren, zoals wijnrood en chocoladebruin.

Wil je onze Autentica-ramen graag in het echt bewonderen? Bezoek een van onze erkende verdelers of vraag een gratis brochure of staal aan