Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck lanceert Decalu en Tunal

Terug naar overzicht

Deceuninck lanceert Decalu en Tunal

Met Decalu en Tunal biedt Deceuninck sinds kort twee nieuwe productreeksen aan. Deceuninck Decalu zijn aluminium ramen en deuren, Deceuninck Tunal zijn ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen. Daarnaast lanceerden we ook de Aluroc-kleurencollectie voor beide nieuwe oplossingen. Deze is collectie ‘Super Durable’ en harmonieert perfect met de Decoroc-kleurencollectie voor onze pvc-profielen.

Een conceptuele totaaloplossing

Als je bezig bent met een bouw- of verbouwproject, ben je niet zozeer op zoek naar een fabrikant van bouwmateriaal, maar naar een échte partner die jou een conceptuele totaaloplossing voor jouw project kan bieden. In de snel veranderende bouwwereld zijn ook architecten, aannemers en installateurs op zoek naar een partner die meer is dan ‘louter’ een fabrikant en een aanbieder van ‘louter’ een materiaal.
Voor ons, als wereldspeler in de bouwwereld, vormt precies die trend de voedingsbodem voor onze innovatieve gedrevenheid. Deceuninck is dit jaar 80 jaar jong en dynamischer dan ooit. We volgen continu de markttendensen op de voet, zijn voortdurend op zoek naar mogelijke opportuniteiten en blijven permanent disruptief innoveren om 100% ‘futureproof’ te zijn. Onze nieuwe oplossingen Deceuninck Decalu en Deceuninck Tunal passen perfect in dat plaatje.

Deceuninck Decalu: ramen en deuren in aluminium

De toekomst is aan de hybride oplossingen. Daarom dan ook dat we met Decalu ons huidig productportfolio uitbreiden met een nieuwe serie voor aluminium schrijnwerk. Aluminium profielen maken namelijk steeds meer gebruik van thermische onderbrekingen in kunststof om de isolatiewaarde te verbeteren. En kunststof, dat is toch al jaar en dag het terrein van Deceuninck?
Daarnaast kadert de stap naar aluminium raam- en deurprofielen helemaal in ons engagement op het vlak van design, innovatie en ecologie. De Deceuninck Decalu-serie is beschikbaar in een ruim kleurenpallet. Voor de projectmarkt bieden we alle RAL-kleuren aan, voor de particuliere markt pakken we uit met onze bijzonder duurzame Aluroc-kleurencollectie. Aluminium heeft, net als pvc, een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en eveneens 100% recycleerbaar. Om ook op het vlak van isolatie topprestaties neer te zetten, voegen we aan onze Decalu-profielen – uiteraard met enorm veel kennis van zaken – kunststof en isolatiestrips toe.

Deceuninck Tunal: ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen

De tweede nieuwe telg binnen ons assortiment is Deceuninck Tunal: een volledig nieuw gamma ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen.
De meest recente ontwikkeling binnen dit gamma is de TunalTopNeo, een uiterst kwalitatief ventilatierooster. Dit rooster is opgebouwd rond een goed isolerende kern in pvc en heeft binnenin een afsluitklep die je manueel en in vijf stappen kunt regelen. Deze regelbare klep zorgt voor gecontroleerde ventilatie en vermijdt dat er in gesloten toestand koude lucht naar binnen komt. Het Deceuninck TunalTopNeo-rooster is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en afwerkingen en kun je op een elegante en onopvallende manier plaatsen. Kortom: functionaliteit en esthetiek ten top!

Kleurharmonie

 
Zowel de Decalu- als de Tunal-producten zijn beschikbaar in de speciaal samengestelde Aluroc-kleurencollectie. Uniek aan deze collectie is de duurzaamheid. Alle kleuren zijn ‘Super Durable’, wat betekent dat ze uitstekend bestand zijn tegen krassen en atmosferische vervuiling.
De Aluroc-kleurencollectie voor onze nieuwe aluminium oplossingen is helemaal afgestemd op de bestaande Decoroc-kleurencollectie voor onze pvc-oplossingen. Zo krijg je een perfecte kleurharmonie binnen een en hetzelfde bouwproject.
Wil je meer informatie over onze nieuwe oplossingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze verdelers.

Vind een verdeler in uw buurt