Vraag een gratis offerte

Pvc deuren

Je deuren vervangen heeft alleen maar voordelen

Zijn je deuren niet meer in de mode of wil je de energieprestatie van je woning verbeteren? Dan is het verstandig om je deuren te vervangen. De keuze voor isolerende deuren is geen overbodige luxe. Je deuren vormen namelijk een overgang van binnen naar buiten. Een goede isolatie is hier dus, net als bij je ramen, een must. Kies ervoor om je deuren te vervangen door deuren die aansluiten bij jouw specifieke stijl én het comfort en de energieprestatie van je woning verbeteren.

Deuren vervangen: meer harmonie

Heb je ervoor gekozen om je ramen te vervangen om de energieprestatie van je woning te verbeteren? Of omdat ze gewoon aan vervanging toe zijn? Dan is het verstandig om je deuren te vervangen door deuren met dezelfde kenmerken en kleuren als je nieuwe ramen. Zo trek je de stijl van je ramen door naar de deuren en heerst er een harmonieuze sfeer in en rond je woning.

Deuren vervangen: meer comfort

Je deuren vervangen door isolerende deuren is in dit tijdperk de verstandigste keuze. Als je kiest voor deuren met een thermische en akoestische isolatie kan je het comfort in je woning drastisch verhogen. Net als bij het vervangen van je ramen, kan je door je deuren te vervangen de energiefactuur laten dalen en draag je je steentje bij aan het milieu.

Deuren vervangen: eindeloze duurzaamheid

Kies je ervoor om je deuren te vervangen door deuren van onze Zendow#neo-collectie, dan kunnen we je nu al vertellen dat je nieuwe deuren lang zullen meegaan! Onze Zendow deuren zijn namelijk ontworpen om maar liefst 50 jaar mee te gaan! Bovendien zijn ze onderhoudsarm én 100% recyclebaar op het einde van hun gebruikscyclus!

Deuren vervangen: meer veiligheid

Door je deuren te vervangen, verhoog je bovendien de veiligheid in je woning. Iedereen droomt namelijk van een veilige woning en dat weten we maar al te goed. Daarom zijn onze deurprofielen versterkt met gegalvaniseerd staal en zijn de sluitplaten beschermd met een bijkomende centrale barrière. Dat vormt een extra hindernis voor ongewenste bezoekers!

Helemaal overtuigd van de voordelen die PVC deuren in petto hebben? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!