Vraag een gratis offerte

Tricks & Tips

Ramen en deuren in PVC onderhouden: zo makkelijk is het!

clock min. reading time

Wie nieuwe ramen en deuren koopt, wil waar voor zijn geld. Je bent dus niet alleen op zoek naar ramen en deuren die er goed uitzien, maar ook naar topkwaliteit. Dan zit je met PVC altijd goed. Het materiaal gaat een eeuwigheid mee en is bovendien erg makkelijk in onderhoud. Een woordje uitleg!

Schoon te maken in een handomdraai

In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten ramen en deuren, die je regelmatig moet oliën of met speciale middeltjes moet behandelen, is het onderhoud van PVC een fluitje van een cent. PVC is van nature vuil- en stofwerend en heeft genoeg aan een simpele schoonmaakbeurt met een spons en water, waar je eventueel een huishoudelijk reinigingsmiddel aan toevoegt. Agressieve producten of schuurmiddelen gebruik je beter niet! Tot slot is het nuttig om af en toe te kijken of de sluitingen een afstel- of smeerbeurt nodig hebben.

Weerbestendig en kleurvast

PVC-ramen en -deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zelfs een hevige hagelbui of stevige storm laten geen sporen achter. PVC is bovendien kleurvast. Maak je dus geen zorgen: die mooie pikzwarte ramen en deuren zullen na enkele jaren nog een even volle kleur hebben.

Andere voordelen van PVC-ramen en -deuren

Als je kiest voor ramen en deuren uit PVC van Deceuninck, geniet je nog enkele andere mooie voordelen. Zo profiteer je van:

  • een brede waaier aan kleuren en verschillende modellen.
  • uitstekende isolerende prestaties, zowel thermisch als akoestisch.
  • sterke raam- en deurprofielen, die het inbrekers wel érg moeilijk maken.
  • een zuiver geweten, want de ramen en deuren van Deceuninck zijn 100% recycleerbaar.

Benieuwd naar de prijs van PVC-ramen en -deuren of heb je zin om ze eens met je eigen ogen te bewonderen? Vraag snel een gratis offerte aan of haast je naar een verdeler in je buurt!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator