Vraag een gratis offerte

Ramen

Een mooie lichtinval in je woning? Ga voor grote ramen!

clock min. reading time

In hedendaagse woningen speelt licht een belangrijke rol. Logisch, want het is bewezen dat zonlicht een positieve invloed heeft op het gemoed van mensen. Om zoveel mogelijk licht in je woning binnen te laten, zijn grote ramen essentieel. Je kunt schuiframen installeren, maar ook je gewone ramen kies je het best niet te klein.

Meer licht voor meer geluk

Een mooie lichtinval maakt echt het verschil in je woning. Als je bij het ontbijt al kunt genieten van enkele zonnestralen, kan je dag niet meer stuk. Licht zorgt via de huid voor de aanmaak van vitamine D, wat een positieve invloed heeft op je humeur. Kiezen voor grote ramen betekent dus niet alleen kiezen voor meer comfort, maar onrechtstreeks ook voor meer geluk.

Groot, groter, grootst …

Zoek je grote ramen? Dan zit je goed bij Deceuninck. Bij ons kun je terecht voor pvc-ramen tot 2,5 meter breed en 1,15 meter hoog. Dat is stukken groter dan de meeste standaardramen op de markt.
Onze schuiframen zijn maximaal 6 meter breed en 2,5 meter hoog, ruim voldoende voor optimaal comfort en royaal invallend licht.
Kiezen voor pvc-ramen van Deceuninck is trouwens kiezen voor ramen van absolute topkwaliteit. Behalve van de fraaie look zul je genieten van de uitstekende thermische en akoestische isolatie, het onderhoudsgemak en tal van andere voordelen.

U bent gek op hele grote ramen of u wil een steellook design? Dan zit u goed met onze Decalu reeks in aluminium. Bij Deceuninck kozen we voor goede thermische performanties voor de hele Decalu reeks. De dichtingen zijn vooraf geïntegreerd in de profielen waardoor de wind- en waterdichtheid ook optimaal verzekerd is.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Uiterst fijne raamprofielen

Wil je het neusje van de zalm, kies dan voor onze superisolerende ramen Elegant Abstract. Die overtreffen niet alleen de strengste normen voor lage-energiewoningen, bovendien hebben ze bijzonder fijne raamprofielen. Zo geniet je mateloos van licht en zicht. Elegant Abstract werd intussen bekrachtigd met meerdere internationale prijzen: we ontvingen reeds een German Design AwardRed Dot Award en Designregio Kortrijk Award.

Geïnteresseerd in grote ramen en/of schuiframen van Deceuninck? Vraag snel een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers.