Vraag een gratis offerte

Ramen

3x nieuwe ramen en deuren: ontdek de keuzes van de koppels uit Huis Gemaakt

clock min. reading time

In het programma Huis Gemaakt, te zien bij VTM, kregen drie panden in Kortrijk, Lokeren en Laakdal een grondige en duurzame make-over. Voor de ramen kozen de koppels uit onze nieuwe Elegant (kunststof) en Decalu (aluminium) reeks. Twijfel jij nog over de juiste ramen en deuren voor jouw woning? Dan kan je hier alvast inspiratie opdoen!

Kunststof en aluminium ramen in steengrijs voor het pand in Lokeren

Voor de statige voorgevel van het pand in Lokeren koos het winnende koppel voor Decalu aluminium ramen en deuren op het gelijkvloers en energiezuinige Elegant-ramen in kunststof op de eerste verdieping. Zo combineerden Antje en Ruben het design van hun voorkeur met uitstekende isolatiewaarden.

Om dit mogelijk te maken, stemden wij het design van onze kunststof en aluminium ramen perfect op elkaar af. Zo kan je beide materialen naadloos combineren en hoef je geen toegevingen te doen op vlak van design of isolatie en hou je je renovatiebudget onder controle!

Met onze selectie Smart Colours zorgen we bovendien voor een perfecte kleurafstemming. Zowel de kunststof als aluminium ramen en deuren in de voorgevel werden uitgevoerd in steengrijs wat perfect past bij de gevel van het Lokerse pand.

Met Elegant ThermoFibra Infinity kregen Ruben en Antje de meest performante kunststof ramen voor hun woning.  Deze werden in de voorgevel op de eerste verdieping gebruikt en in de volledige achtergevel. De profielen zijn in de opendraaiende delen van de ramen versterkt met glasvezel in plaats van de klassieke methode met staal. Door het weglaten van het staal, elimineren we een koudebrug en verbeteren we de isolerende eigenschappen van het raam.  In combinatie met een Forthex-versterking in de raamkaders, waar gerecycleerd hardschuim de klassieke staalversterking vervangt, genieten je van super isolerende ramen!

Royal Partner De Clerck stond in voor de ramen en deuren in Lokeren.

Forthex ThermoFibra

VOOR

Lokeren huis gemaakt voor

NA

Lokeren huis gemaakt na

 

Bekijk de volledige transformatie:

 

Superisolerende kunststof ramen in Kortrijk

Voor deze oude burgerwoning viel de keuze voor de voorgevel op zwarte ThermoFibra Infinity-ramen uit onze Elegant-reeks. Ook hier werd heel bewust gekozen voor kunststof ramen met uitstekende isolatiewaarden. Voor het grote schuifraam achteraan en de hoge raampartijen van de binnentuin werden Decalu aluminium ramen voorzien in hetzelfde kleur als de Elegant-ramen. Om voldoende licht binnen te laten in de hal werd voor de voordeur gekozen voor een paneeldeur met glas.

Om een uniforme afwerking te garanderen, werd ook de dakoversteek van de voorgevel afgewerkt met Deceuninck profielen in hetzelfde kleur als de ramen en de voordeur.

Royal Partner Vandenbroucke Window Solutions stond in voor de ramen en deuren in Kortrijk.

 

VOOR

Kortrijk huis gemaakt voor

NA

Kortrijk huis gemaakt na

 

Bekijk de volledige transformatie:

 

Zwarte aluminium en kunststof ramen in Laakdal.

In Laakdal werd opnieuw voor een naadloze combinatie van Elegant kunststof en Decalu aluminium in strak zwart gekozen.

In de achterbouw zorgen kamerbrede Decalu aluminium ramen voor een maximale lichtinval en prachtig uitzicht op de tuin. Het schuifraam geeft toegang tot het terras dat aangelegd is met Twinson-terrasplanken van Deceuninck.

Voor de ramen vooraan en op het eerste verdiep werd gekozen voor Elegant Abstract in kunststof. Deze profielen hebben een gelijkliggende kader en opendraaiend deel, exact zoals aluminium ramen. Zo trok het koppel in Laakdal de strakke lijnen van hun interieur volledig door in hun schrijnwerk.

Royal Partner DW Construct stond in voor de ramen en deuren in Laakdal.

 

VOOR (voorzijde)

Laakdal Huis gemaakt voor

NA (voorzijde)

Laakdal Huis gemaakt na

 

VOOR (achterzijde)

oude ramen Laakdal huis gemaakt

NA (achterzijde)

nieuwe ramen Laakdal huis gemaakt

 

Bekijk de volledige transformatie:

 

Configureer de ramen en deuren van jouw dromen

Benieuwd welke ramen bij jouw woning zouden passen? Via de Winspirator-tool kan je jouw woningstijl kiezen en verschillende ramen en deuren uittesten. Je kan kiezen voor kunststof of aluminium, diverse kleuren en openingsmogelijkheden. Heb je de ideale configuratie gevonden? Dan kan je je dossier gratis doorsturen naar je e-mailadres.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Zoek een verdeler in je buurt

Met jouw dossier kan je rechtstreeks naar een verdeler in je buurt stappen. Zo hebben ze meteen alle informatie om je verder te helpen bij jouw project. Benieuwd waar je precies terecht kan? Zoek hier een verdeler in je buurt.

Vind een verdeler

Meer weten? Surf naar www.deceuninck.be of vraag een gratis offerte aan.