Vraag een gratis offerte

Gevel

Gevelbekleding: combineer stijl met comfort

clock min. reading time

Voor de bekleding van je gevel zijn er tal van opties. Heb je al gedacht aan gevelplanken in pvc of houtcomposiet? Die bieden heel wat voordelen. Niet alleen kun je zo moeiteloos de isolatie van je gevel combineren met een complete renovatie, je kiest ook voluit voor een gevelbekleding met stijl.

Isoleren voor meer comfort

Een degelijke isolatie van je buitenmuren is cruciaal om energieverlies te beperken. Een van de mogelijkheden is om je muren langs de buitenkant te isoleren. Die aanpak heeft verschillende voordelen:

  • Je kunt een relatief dikke laag isolatie plaatsen.
  • Je vermijdt koudebruggen doordat je het isolatiemateriaal ononderbroken rond de buitenmuren kunt aanbrengen.
  • Binnenshuis ondervind je geen hinder van de werken.

Bovenop het isolatiemateriaal komt er nog een afwerkingslaag. Daarmee kun je je gevel in één moeite door een compleet nieuwe look geven. Met de gevelbekleding van Deceuninck kies je sowieso voor een bijzonder fraaie stijl waar je jarenlang van zult genieten.

Gevelbekleding in pvc of houtcomposiet

Heb je al besloten voor welke stijl je wil gaan? Deceuninck biedt vijf verschillende soorten gevelbekleding aan:

Goed nieuw trouwens: álle gevelbekleding van Deceuninck is duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Dus geen gedoe met olie of vernis: gewoon schoonmaken met lauw water en een doekje volstaat.

Kies voor stijl

Is jouw gevel aan renovatie toe? Wil je een degelijke isolatie combineren met een verzorgde look? Vraag dan gerust een gratis prijsofferte aan of neem contact op met een van onze verdelers voor meer informatie.

Ontdek meer over onze gevelbekleding