Vraag een gratis offerte

Deuren

Laat gezonde lucht binnen met een schuifraam

clock min. reading time

Schuiframen in pvc zijn esthetisch aantrekkelijk, praktisch en bieden ook in kleinere ruimtes heel wat voordelen. Twijfel je nog? Hier zijn een aantal redenen die het overwegen waard zijn.

Schuiframen in kleine ruimtes = plaatsbesparing

Klein behuisd? Dan wil je natuurlijk alle ruimte goed benutten. Schuiframen in pvc of aluminium zijn dan dé oplossing, omdat er geen plaats meer verloren gaat door openklappende ramen. Je stoot niet meer tegen kasten en andere meubels aan en je kamerplanten of andere decoratie-elementen op de vensterbank kunnen rustig blijven staan als je het raam opent. Zo behoud je het comfort, kun je je huis of appartement makkelijk verluchten en blijven al je spullen netjes op hun plaats!

Schuiframen: praktisch en handig als overgang naar tuin, terras of veranda

Wie het geluk heeft een tuin of een terras te hebben, wil daar natuurlijk optimaal van genieten. Schuiframen zorgen er in elk geval al voor dat je uitzicht niet wordt belemmerd. Je brengt zo het buitengevoel naar binnen, zowel in de winter als in de zomer.

En natuurlijk is het uiterst aangenaam om tijdens de warmere maanden in het jaar de schuiframen wijd open te zetten, de frisse buitenlucht door je huis te voelen waaien en vrij in en uit te kunnen lopen. Het is alsof je je op vakantie bent in je eigen huis, zeker als je vrienden of familie uitnodigt.

Keuze te over

Schuiframen en schuifdeuren komen in alle maten, kleuren en materialen. Pvc-schuiframen zijn in elk geval een aanrader omdat ze je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Goedkoper dan aluminium, onderhoudsvriendelijker dan hout en toch superisolerend. Op zoek naar een slanke, strakke schuifraam? Dan is het aangeraden om te kiezen voor onze aluminium schuiframen.

Informeer je in elk geval goed: er bestaan hefschuiframen en gewone schuiframen. Ook aan de veiligheid wordt gedacht: er zijn verschillende mogelijkheden om ook je schuiframen inbraakwerend te maken.

Deceuninck biedt uiteraard een groot gamma aan kwaliteitsvolle pvc-schuiframen en schuifdeuren aan. Onze specialisten verdelers geven je met veel plezier professioneel advies: contacteer hen voor een afspraak!

Wil je een gratis en vrijblijvende offerte? Vraag ze hier aan!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator