Vraag een gratis offerte

Design & trends

Kies dakrandbekleding in harmonie met de rest van je woning

clock min. reading time

Het geheim van een mooie uitstraling voor je woning zit ‘m vaak in de details. De kleinste afwerkingen maken het verschil. Zo ziet je huis er pas echt áf uit dankzij een dakrandoversteek die perfect bij je buitenschrijnwerk past. Gelukkig heeft Deceuninck een geschikte oplossing voor elke woning. Volg even mee!

Maak kennis met Twinson

Twinson is de perfecte combinatie van hout en pvc. Het materiaal ziet eruit als hout, maar biedt je alle voordelen van pvc. Daardoor is een dakrandoversteek in Twinson bijvoorbeeld erg onderhoudsvriendelijk: in tegenstelling tot hout, moet Twinson niet geolied of vernist worden, waardoor je tijd en geld spaart. Maar Twinson gaat ook veel langer mee dan echt hout, is honderd procent recycleerbaar en erg milieuvriendelijk.

Twinson is beschikbaar in drie mooie, natuurlijke kleurvariaties: zoethoutzwart, schorsbruin en leigrijs.

Of ga voor pvc!

Naast Twinson beschikt Deceuninck ook over dakgootbekleding, dakoversteken en dakrandbekleding in pvc om je woning te beschermen en verfraaien. Deceuninck maakt voor je dakranden gebruik van holwandige pvc en/of pvc-hardschuim, dat even makkelijk te bewerken is als hout. Een mooie troef van pvc-dakranden is het uitgebreide kleurengamma. Ze zijn beschikbaar in dezelfde kleuren als de Deceuninck-ramen, waardoor je je dakrandbekleding moeiteloos afstemt op de rest van je buitenschrijnwerk. Je woning in harmonie brengen was nog nooit zo gemakkelijk.

Dakrandbekleding plaatsen: een fluitje van een cent

Vraag je je af hoe je zo’n dakrandoversteek moet plaatsen? Maak je geen zorgen, het is makkelijker dan je zou denken. Dankzij het handige tand- en groefsysteem en de onzichtbare bevestigingsclips kun je de dakrandoversteken van Deceuninck gewoon met standaard gereedschap installeren. Je bekleedt er bovendien zelfs de moeilijkste hoeken mee. Ideaal voor doe-het-zelvers! Ontdek onze installatierichtlijnen.

Interesse in de kwalitatieve dakranoversteken van Deceuninck? Vraag gratis een staal aan of vind een verdeler in de buurt.