Vraag een gratis offerte

Actualiteit

Deceuninck en partners werken mee aan het nieuwe tv-programma Huis Gemaakt

clock min. reading time

Deceuninck is trotse partner van het nieuwe programma Huis Gemaakt dat vanaf 3 maart te zien is op VTM en VTM GO. Het programma draait rond de verbouwing van drie woningen verspreid over Vlaanderen.

De woningen worden door de Royal Partners Vandenbroucke, De Clerck en DW Construct voorzien van Elegant en Decalu ramen en een Twinson terras.

De aflevering staat wekelijks in prime time gepland: op woensdagavond om 20u40 bij VTM en VTM GO (digitale zender).

Deceuninck en de 3 Royal Partners komen alvast aan bod in aflevering 3 en aflevering 10 (onder voorbehoud van wijzigingen).

Volg de verbouwavonturen op onze social media kanalen.

Veel kijkplezier!

Verbouw een huis en win een thuis. Die uitdaging gaan 9 jonge koppels aan in het nieuwe VTM-programma Huis Gemaakt. Dina Tersago laat hen hun beste verbouwskills bovenhalen om 3 leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen.  Eén koppel krijgt het gerenoveerde huis aan het einde van de rit ook echt cadeau. Welk duo uiteindelijk zijn intrek mag nemen, wordt mee bepaald door een jury van experten die de koppels coacht: interieurarchitect Gert Voorjans en ‘Aannemer van het Jaar’ Cerina Marchetta.

Kom meer te weten over het programma

Teaser huis gemaakt

 

Configureer de ramen en deuren van je dromen.

Ben jij ook bezig met een verbouwavontuur? De Winspirator-tool geeft je de mogelijkheid om je woningstijl te kiezen en bijpassende ramen en deurprofielen te configureren. Kies uit verschillende materialen, types, openingsmogelijkheden en kleuren. Na de inspiratieronde krijg je de mogelijkheid om de info van je project aan te vullen met technische aspecten zoals aantallen, afmetingen en afwerkingen. Tot slot kan je jouw persoonlijk dossier rechtstreeks naar een verdeler in je buurt sturen. Zij staan klaar om je te helpen bij jouw project.

Direct van start? Surf naar www.winspirator.deceuninck.com en configureer vandaag nog de ramen en deuren van je dromen!