Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Achterdeuren in PVC: ontdek alle voordelen!

Wanneer we een huis betreden, letten we vooral op de voordeur. Toch valt het belang van een goede achterdeur niet te onderschatten. Die moet immers niet alleen de koude, maar ook ongewenste bezoekers efficiënt buitenhouden. Bovendien wil het oog ook wat! Een achterdeur in PVC is daarom een goede keuze.

Inbraakwerende achterdeuren voor de allerbeste beveiliging

De achterdeur is vaak een van de meest inbraakgevoelige plaatsen van het huis. Inbrekers kunnen er ongezien proberen in te breken en zo je huis betreden. Daarom is het belangrijk om je huis optimaal te beveiligen met achterdeuren in PVC. Alle achterdeuren in PVC van Deceuninck zijn immers versterkt met gegalvaniseerd staal. De sluitplaten van de deur hebben een centrale barrière die het ongewenste bezoekers extra moeilijk maakt. Zo voldoen onze achterdeuren aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Wie op zoek is naar inbraakbestendige achterdeuren in PVC, zit – in combinatie met het juiste veiligheidsbeslag – zeker goed bij Deceuninck.

Nog 7 extra voordelen van PVC achterdeuren

Naast inbraakbestendigheid bieden de achterdeuren in PVC van Deceuninck nog tal van andere voordelen. We zetten ze graag even op een rijtje.

  • De hoogste kwaliteit. De Zendow#neo achterdeuren in PVC behoren tot de beste op de markt. We voeren dan ook nauwgezette kwaliteitscontroles uit op al onze producten.
  • Een opmerkelijke prijs-kwaliteit verhouding, zo betaalt u niet te veel.
  • Dankzij ons groot aanbod aan kleuren passen de achterdeuren mooi bij de rest van je woning. Ontdek zeker onze kleurcatalogus. Om er zeker van te zijn dat je de perfecte kleur kiest voor je achterdeur in PVC, kan je onze kleurensimulator gebruiken, een heel handig hulpmiddel! Bovendien sluiten de kleuren perfect aan bij die van onze PVC-ramen.
  • Het oog wil ook wat. Daarom staat het design van al onze deuren helemaal op punt.
  • Akoestische isolatie. Zo heb je nooit meer last van het lawaai van een grasmaaier of spelende kinderen in de tuin!
  • Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen, gaat er geen warmte verloren door de achterdeur.
  • PVC is een onderhoudsarm materiaal dat vuil en stof weert. Om je achterdeur in PVC te onderhouden, dien je ze maar af en toe af te wassen met water en een zachte spons.

Graag veel licht in je woning? Kies dan voor een glazen schuifdeur van Deceuninck! Dezelfde fantastische eigenschappen als standaard deuren in PVC, maar dan als schuifdeur!

Alles wat je wou weten over achterdeuren in PVC

Wil je graag meer informatie over achterdeuren in PVC? Op onze website vind je alvast heel wat informatie terug. Wil je graag een gratis brochure? Of een gratis prijsofferte? Ook het vinden van een erkende verdeler van Deceuninck producten, waaronder achterdeuren in PVC doe je heel gemakkelijk online. Waar wacht je nog op?