Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtTerras aanleggen? Ontdek de voordelen van een Twinson composiet terras

Wil je een nieuw terras aanleggen? Schitterend! Maar voor je eraan begint, is het essentieel om de juiste materiaalkeuze te maken. Wil je lang genieten van je terras, kies dan voor terrasplanken in composiet. Heb je al van Twinson gehoord?

Twinson: houtcomposiet op zijn best

Twinson is een uniek materiaal dat door Deceuninck werd ontwikkeld en dat de beste eigenschappen van hout & PVC combineert. Het voornaamste handelsmerk: duurzaamheid! Twinson lijkt wel onverslijtbaar en gaat jaren mee. Hevige regenval, een tropische hittegolf of bijtende vrieskou, de Twinson terrasplanken staan hun mannetje in elk weertype!

Een composiet terras aanleggen op jouw maat

Je wilt natuurlijk graag dat je terras er volledig uitziet zoals jij dat wenst. Dat wil zeggen: in de kleur die jij verkiest! Ook op dat vlak zit je met Twinson gebeiteld. Wij bieden acht verschillende natuurlijke tinten, van abrikoosbruin tot zoethoutzwart en alles daartussen. De schitterende kleur in combinatie met de elegante afwerking van de Twinson planken – met brede of fijne groeven, aan jou de keuze – maakt dat je terras er het hele jaar door prachtig uitziet. Een terras aanleggen was nog nooit zo leuk!

De voordelen van een composiet terras op een rijtje

Laten we hier nog eens alle voordelen op een rijtje zetten voor wie een composiet terras in Twinson wil aanleggen. Een composiet terras…

  • … ziet eruit én voelt als hout maar heeft de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof.
  • … is beschikbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.
  • … is 100 procent recycleerbaar.
  • … is bestand tegen insecten.
  • … is rotvrij én slipvrij (nooit meer uitglijden na een regenbui!) .
  • is makkelijk te plaatsen.

Zijn onze kwalitatieve Twinson composiet terrassen iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!