Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtSchuifdeuren op maat

Op zoek naar schuifdeuren op maat? Deceuninck helpt je graag!

Schuifdeuren bieden een grote meerwaarde voor je woning. Ze zijn erg praktisch, zorgen voor extra lichtinval en vormen de perfecte overgang van je interieur naar je tuin. Ontdek de vele voordelen van de pvc-schuifdeuren van Deceuninck.

Het comfort van een schuifdeursysteem

Steeds meer mensen die bouwen of renoveren kiezen voor grote glaspartijen. Een schuifdeursysteem is dan ideaal.  Niet alleen kun je met een glazen schuifdeur van Deceuninck grote oppervlakken overspannen, je bent ook verzekerd van een uitstekende thermische en akoestische isolatie.
Daarnaast zorgen schuifdeuren binnen voor een perfecte wind- en waterdichtheid. De dichtingen verzekeren de afvoer van het water en het beslag beschermt tegen vocht en corrosie. Wees dus gerust: onze schuifdeuren doorstaan moeiteloos de tand des tijds.

Een waaier aan mogelijke kleuren

De schuifdeuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in tal van tijdloze kleuren en afwerkingen. Dat is belangrijk, want een schuifdeur bepaalt in grote mate het uitzicht van je gevel. Welke stijl van woning je ook verkiest, er is altijd een bijpassende tint beschikbaar.
De 360°-kleurmethode van Deceuninck verzekert je van een extra kwalitatieve afwerking. Met deze methode krijgt het schuifraam aan alle kanten een kleurlaag. Je ziet dus nergen nog wit pvc, zelfs niet binnen, wanneer het schuifraam geopend is.

Schuifdeuren voor buiten bieden veiligheid

Schuifdeuren in pvc zijn niet alleen mooi en praktisch: ze dragen ook bij aan de veiligheid van je woning. De railsystemen die wij voor onze schuifdeuren gebruiken zijn standaard versterkt, zodat inbrekers geen schijn van kans hebben. Ook bij drieste inbraakpogingen bewaart de volledige constructie zijn vormvastheid.

Schuifdeuren op maat bestellen

Overtuigd van de vele voordelen van pvc-schuifdeuren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze verdelers. Of vraag een gratis offerte op maat