Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtIsolerende kunststof deuren kopen

Genieten van een huis dat goed geïsoleerd is, wie droomt er niet van? Dankzij kwalitatieve isolatie daalt je rekening voor verwarmingskosten aanzienlijk en blijft je huis toch heerlijk warm. Omdat het risico op warmteverlies het grootste is bij aansluitpunten, zijn goed isolerende deuren belangrijk. Deuren in PVC zijn hiervoor zeer geschikt. Deze houden niet alleen de warmte binnen en de koude buiten, ze hebben ook goede geluidsisolerende eigenschappen. Met isolerende PVC deuren heb je nooit meer last van straatlawaai.

PVC deuren voor thermische en akoestische isolatie

Wil je een isolerende PVC deur kopen? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres! De PVC deuren van Zendow#neo en de PVC schuifdeuren uit de Monorail collectie bieden de kwaliteit die je zoekt. Zo zorgen de Zendow#neo deuren voor een perfecte thermische en akoestische isolatie. Daarnaast zijn deze isolerende PVC deuren ook volledig water- en winddicht. Op die manier zorgen isolerende PVC deuren voor meer rust, comfort en warmte in huis, terwijl je toch bespaart op je energiefactuur!

Isolerende deuren met een knap design

Isolerende PVC deuren zijn de specialiteit van Deceuninck. We hebben dan ook een groot aanbod aan voordeuren, buitendeuren en schuifdeuren. Al onze deuren staan garant voor een perfecte combinatie van uitstekende isolerende eigenschappen en een mooi design. Wie bieden u een ruime keuze aan isolerende PVC deuren in allerlei stijlen en schitterende kleuren. Bovendien kunnen onze PVC deuren gemakkelijk worden versterkt met gegalvaniseerd staal om inbrekers buiten te houden. Deze kunnen best worden afgewerkt met het juiste veiligheidsbeslag. Zo ben je zeker gerust.

PVC deuren: goed voor het milieu

Als je ervoor kiest om een isolerende kunststof deur te kopen, bewijs je dat je ecologie hoog in het vaandel draagt. Dankzij een isolerende deur bespaar je immers energie. Daarnaast zijn de PVC deuren van Deceuninck ook volledig gemaakt uit 100% recycleerbare materialen. Deze eigenschappen, gecombineerd met strenge kwaliteitscontroles, leverden ons het ISO 14001-certificaat en het NF-label op. Deze certificaten en labels zijn het beste bewijs dat de isolerende PVC deuren van Deceuninck van hoge kwaliteit zijn.

Een goede isolatie dankzij PVC schuifeuren

Niet alleen onze deuren, ook de schuifdeuren uit de Monorail collectie bevatten uitstekende isolerende eigenschappen. De Monorail schuifdeuren beschikken over een thermische isolatiecoefficient die, afhankelijk van de gekozen beglazing, kan oplopen tot 1.2 Wm².k. Natuurlijk zijn al onze isolerende PVC schuifdeuren perfect water- en winddicht, zodat u geniet van een goede geïsoleerde woning.

Heb je interesse in isolerende PVC deuren en wil je graag een gepersonaliseerde offerte? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.