Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Vind een verdeler/plaatser in uw buurtGeluiddichte ramen kopen: geniet van zalige stilte in huis

Als je thuiskomt na een drukke dag, wil je waarschijnlijk niets liever dan wat rust. Lawaai van buren of voorbijgangers kan die rust echter verstoren. Gelukkig bieden geluiddichte ramen een oplossing. Geluiddichte ramen kopen zorgt voor een gevoelige verbetering van de akoestische isolatie van je huis. Zo kan je straks in alle stilte relaxen.

De voordelen van geluiddichte ramen

Zeker voor wie in een lawaaierige buurt woont, vormen geluiddichte ramen een echte meerwaarde. Overdag zorgen bijvoorbeeld een drukke baan, een voetbalveld of een kleuterschool voor heel wat lawaai. ’s Nachts word je dan weer uit je slaap gehouden door luidruchtige voorbijgangers, het feestje bij de buren of het café op de hoek. Met geluiddichte ramen zijn al deze ongemakken verleden tijd.

Akoestische en thermische isolatie

Bij het kopen van geluiddichte ramen dien je op twee dingen te letten: de kwaliteit van de beglazing en de geluidsisolerende eigenschappen van de raamprofielen. Hierbij gaan thermische en akoestische isolatie hand in hand. Als je geluiddichte ramen wil kopen, kies je dus het best voor dubbel glas, driedubbel glas of hoogrendementsglas. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Geluiddichte ramen die voldoen aan de strengste eisen

Voor wie op zoek is naar de allerbeste geluiddichte ramen presenteert Deceuninck Zendow en Zendow#neo ramen. Deze raamprofielen uit pvc houden zowel koude als geluid buiten. Maar niet alleen de gebruikte materialen, ook de dichtingen zijn van cruciaal belang om geluiddichte ramen te optimaliseren. Daarom werkt Deceuninck met hoogwaardige performante glas- en aanslagdichten, om je een nog betere geluidsisolatie te garanderen.

Is je interesse gewekt, maar twijfel je nog over de kwaliteit van geluiddichte ramen? Daar is geen enkele reden toe, want de geluiddichte ramen van Deceuninck beantwoorden aan de strengste eisen op het vlak van geluidsisolatie. Onze geluiddichte ramen voldoen zelfs aan de akoestische vereisten voor gebruik in de buurt van luchthavens!

Hoogwaardige geluiddichte ramen kopen

Geluiddichte ramen kopen is altijd een goed idee. Zelfs als je niet in de buurt van een luchthaven of in een stad woont, zal je genieten van extra rust en stilte in je huis. Een kwaliteitsvol pvc raamprofiel in combinatie met uitstekende dichtingen en degelijke beglazing houdt alle ongewenste geluiden buiten.

Helemaal overtuigd van de voordelen die geluiddichte ramen in petto hebben? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!