Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Twinson terras en tuinafsluiting: onmisbaar in een duurzame tuin

Terug naar overzicht

De hedendaagse tuin is niet alleen rustgevend en comfortabel, maar ook duurzaam. Dat laatste uit zich in de keuze van beplanting, het onderhoud en uiteraard de materiaalkeuze. Want in een eigentijdse tuin zijn is een duurzaam terras en dito tuinafsluiting een must. Maar wat houdt dat dan concreet in? We zetten de opties even op een rijtje.

Twinson: duurzaamheid als handelsmerk

Of je nu een nieuw terras wil installeren, een nieuwe tuinafsluiting of allebei, met Twinson houtcomposiet kies je sowieso voor de meest duurzame buitenoplossing. Dit materiaal  combineert de voordelen van hout & pvc in één uniek nieuw materiaal. Het ziet er even authentiek en natuurlijk uit als hout maar is veel beter bestand tegen de vaak barre weersomstandigheden. En er zijn nóg duurzame voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk: schilderen of beitsen is niet nodig. Vlekken verwijder je eenvoudig met een hogedrukreiniger.
  • Splijt-, splinter- en rotvrij.
  • Bestand tegen insecten.
  • Slipvast, ook als het nat is.
  • 100% recycleerbaar en PEFC-gecertificeerd.

Twinson terras: kies de afwerking die bij je past

Een duurzame tuin rijmt allang niet meer op een saaie tuin. Zo heb je voor je terras keuze uit acht natuurtinten en zijn de planken verkrijgbaar in twee breedtes: 140 of 210 mm. Bovendien zijn ze omkeerbaar: je kunt dus zelf bepalen welke zijde je zichtbaar laat. Tot slot is er de keuze qua dessin: fijne structuur, grove groef, of bij de brede planken zelfs een volledig vlak dessin. Op die manier kan iedereen een terras samenstellen dat 100% matcht met de typische look-and-feel van zijn woning.

Twinson tuinomheining maakt het plaatje compleet

Ben je helemaal gewonnen voor het Twinson-principe? Dan hebben we goed nieuws, want bij Deceuninck kan je ook terecht voor Twinson-tuinafsluitingen. Ook hier is personaliseren ons motto, en wel aan de hand van volgende drie stappen: Jij bepaalt de hoogte van je omheining, kiest de gewenste kleur en dessin van de plank en stemt ten slotte de paalkleur af.

De palen van de Twinson-tuinomheiningen zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium en geanodiseerd zwart. Met één en dezelfde paal kunnen zowel rechte secties als hoeken worden gerealiseerd. Ook muurbevestiging is mogelijk.

Qua beplanking is er keuze tussen meerdere natuurkleuren en 2 plankdessins. Het geheel is uitermate waterbestendig, extreem robuust en splinter- en rotvrij.

Blazen onze Twinson terrassen en tuinafsluiting je meteen omver? Ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!Vind een verdeler in uw buurt