Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Warmteverlies beperken? Kies voor superisolerende ramen!

Terug naar overzicht

Het is belangrijk dat je weet waar in je woning er precies warmte verloren gaat. Warmte heeft namelijk maar een klein kiertje of spleetje nodig om naar buiten te glippen, waardoor je snel veel te veel voor je energie betaalt. Je woning isoleren is dé manier om warmteverlies tegen te gaan, bijvoorbeeld met de superisolerende ramen van Deceuninck. Laten we eens kijken naar de voordelen.

De voordelen van superisolerende ramen

Enkel glas is al lang niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is het belangrijk om bij bouwen en verbouwen rekening te houden met de steeds strengere energienormen. De voordelen van superisolerende ramen liggen dan ook voor de hand. Ze bieden betere energieprestaties, wat je energiefactuur omlaag brengt en de waarde van je huis omhoog.
Maar isolatie alleen is niet voldoende. In veel woningen gaat er alsnog 25 procent van de warmte verloren via allerlei spleten en kieren. Deceuninck ontwikkelde daarom een gloednieuw prekader. Dat is een afwerkingsprofiel opgebouwd uit isolerend pvc-schuim dat een luchtdichte afwerking realiseert tussen de muur en het kaderwerk van je raam. Het is ook nog eens heel eenvoudig en snel te installeren!

Soorten isolerende ramen

Alle ramen bij Deceuninck hebben een hoge isolatiewaarde. Wel heb je de keuze uit drie types, zodat je het raam kunt kiezen dat het beste bij jou en je woning past:
  • Basic isolerende ramen zijn verfijnd, elegant en onderhoudsarm. Ze bieden een goede verhouding tussen prijs en energiebesparing.
  • Standaard hoogisolerende ramen zijn geschikt voor alle soorten dubbel glas tot 42 mm. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen dankzij de thermische versterkingen en de unieke Linktrusion-technologie.
  • Premium superisolerende pvc-ramen geven je de beste energieprestaties. De raamprofielen zijn stevig genoeg voor driedubbel glas, zonder daarbij aan elegantie in te boeten. Ze zijn uitermate geschikt voor lage-energiewoningen.
Wil je weten hoeveel energie je bespaart met isolerende ramen? Raadpleeg dan onze handige energiecalculator.